Nieuwe Parfum Avril Lavigne

 Zangeres, tekstschrijfster en actrice Avril Lavigne introduceert haar tweede geur, Forbidden Rose. Forbidden Rose reflecteert het wat rebelse imago van Avril – het is een unieke geur die jonge vrouwen uitdaagt om volgens hun eigen regels te leven. Avril’s eerste geur, Black Star, ging vooral over ambitie en zelfvertrouwen, maar Forbidden Rose daagt jonge vrouwen uit om brutaal hun grenzen te verkennen en om op zoek te gaan naar opwinding in een wereld zonder beperkingen. Forbidden Rose staat voor de ongekende mogelijkheden die meiden kunnen ontdekken. Als ze tenminste durven…

Geïnspireerd door de symbolische zwarte roos daagt de geur jou uit om op ontdekkingsreis te gaan in een wereld vol fantasie. In deze magische wereld is alles mogelijk. “Ik wilde een geur creëren die het unieke karakter van mijn eerste geur een nieuwe, emotionele diepte geeft, die er iets mysterieus en magisch aan toevoegt,” aldus Avril.

Forbidden Rose is een schitterend samenspel van fruitige, bloemige en houtachtige noten. Het onbevangen karakter van de geur ademt een sprankelende fantasie. Forbidden Rose ontvouwt zich als een sprookje, met een pakkende opening in de topnoten, een romantisch hart en een warm slot in de basisnoten. Forbidden Rose opent met de verboden vrucht zelf: de altijd betoverende rode appel, verrijkt met overheerlijke wijnperzik. Het sprookje gaat verder met noten van witte lotus in het hart, die verantwoordelijk zijn voor het pure, edele geurkarakter. De basis van de geur straalt warmte uit dankzij de noten van vanille en praline. Vanuit die basis klinkt een diep houtachtig akkoord, waarmee het prachtige sprookje van Forbidden Rose eindigt.

Ik kreeg een flesje en ben er heel erg blij mee! Hij ruikt niet alleen superlekker maar het flesje is ook erg pretty.

 

De dop van het flesje is een zwarte roos en daaronder zit er nog een mooie ring.

Ik ben heel blij met deze parfum, echt een geurtje voor mij! Deze parfum staat nu in promotie bij Kruidvat voor ongeveer € 14. Dus als je hem ziet snuffel zeker is aan het flesje! :-)

Ik laat jullie nog snel de commercial zien want ook die vind ik prachtig!

(Visited 61 times, 1 visits today)

18 Responses to “Nieuwe Parfum Avril Lavigne”

Leave a Reply


CommentLuv badge

Welkom!
Image and video hosting by TinyPic Welkom op Nymphette! Hier vind je elke dag een nieuwe update over beauty! Heb je vragen, ideeën? Mail me dan op info@nymphette.be Liefs Marijke
Follow on Bloglovin
 photo MAJH10_zpsukazuipi.jpg
Categorieën