Le Couvent des Minimes

De laatste tijd ben ik best benieuwd geworden naar de producten van Le Couvent des Minimes. Ik heb op enkele blogs al reviews gelezen over hun rozen gezichtsverzorging gamma en dat klinkt helemaal naar wat mijn gevoelige en droge huid nodig heeft! Maar Le Couvent des Minimes heeft nog heel wat andere producten in hun gamma.

Le Couvent des Minimes is een natuurlijk beautymerk, uitsluitend te koop in de ICI PARIS XL parfumerieën. Liefde voor aromatische planten en natuurlijke ingrediënten ligt aan de basis van Le Couvent des Minimes. De recepten van de producten zijn ontwikkeld volgens de lange traditie van het gelijknamige klooster in Mane (Frankrijk). De ingrediënten werden zorgvuldig uitgekozen voor hun verzorgende eigenschappen die in de loop van de tijd hundoeltreffendheid bewezen hebben.

Vandaag stel ik de  ‘Balsems van de wandelaar’ producten aan jullie voor. Dit zijn verzorgingsproducten met 9 weldadige planten voor voeten en benen. In deze lijn heb je een balsem, fluide en peelingcrème.

Stap 1: Peelingcrème voor de voeten € 13.50

Deze crème bevat extracten van pepermunt en citroen dat je voeten gaan verfrissen. Druivenpitolie en karitéboter gaan de huid van je voeten verzachten en herstellen. Papaverzaad en puimsteen zorgen voor de peelende werking.  

Stap 2:  Balsem van de wandelaar voor zachte voeten € 11.70

Ook deze crème bevat druivenpitolie en karitéboter dat je voeten gaan verzachten en herstellen. Klimop bevordert de bloedsomloop. En Tapiocapoeder beschermt tegen de wrijving.

Stap 3: Fluïde lichte benen € 17.50

Deze fluide bevat klimop, rode wijstok en cipres dat de microcirculatie van de huid activeert. Ook hierin zit de druivenpitolie en de karitéboter die je benen gaan voeden, verzachten én herstellen. En extracten van pepermunt en citroen gaan verfrissen en zuiveren.

 Dat klinkt allemaal erg goed! Ik ben alvast benieuwd om hiervan enkele dingen te proberen! Hebben jullie al producten gehad van Le Couvent des Minimes?

(Visited 49 times, 1 visits today)

8 Responses to “Le Couvent des Minimes”

Leave a Reply


CommentLuv badge

Welkom!
Image and video hosting by TinyPic Welkom op Nymphette! Hier vind je elke dag een nieuwe update over beauty! Heb je vragen, ideeën? Mail me dan op info@nymphette.be Liefs Marijke
Follow on Bloglovin
 photo MAJH10_zpsukazuipi.jpg
Categorieën