Mijn MAC kwasten

Vandaag toon ik jullie mijn MAC kwasten. Ondertussen heb ik er toch al wel enkele en ik ben er super tevreden van!

Ik heb enkele face kwasten, maar ook 2 oogschaduwkwasten.

De gezichtskwasten.

* 190 Foundationkwast (€ 33): Hij blend de foundation goed in. Ideaal voor als je een iets betere dekking wilt.

* 129 Blushkwast (€ 33): Hele zachte kwast, brengt je blush mooi op. Al moet ik toegeven dat ik vaker naar mijn schuine blushkwast van Sigma grijp. Vind die handiger om blush aan te brengen.

* 187 Stippling kwast (€ 47): Deze heb ik nog niet zo lang, maar wat ben ik blij dat ik deze gekocht heb! Hij is ideaal om je foundation in te blenden! Geeft je een ‘airbrushed’ finish! :-)

En dan mijn favoriete MAC kwast, de 182 kabuki (€ 49) Met deze kwast breng ik mijn MSF Naturel aan, blend ik mijn blush en bronzer,… En hij is zoo zacht…

Mijn oogschaduwkwasten..

* 217 (€ 24): Deze kocht ik om mijn Studio Finish concealer mee aan te brengen. De concealer vond ik niet zo fijn werken voor mijn huidtype. Maar van de kwast ben ik wel tevreden! Een ideale blendingkwast.

* 239 (€ 26.50): Dit is een basic oogschaduwkwast. Heel zacht ook. Eigenlijk is dit een must have MAC kwast! :-)

Dit zijn mijn MAC brushes. Ik weet het, ze zijn best duur, maar de kwaliteit is echt véél beter dan andere kwasten. Ze verliezen (bijna) geen haren. Je moet het zien als een investering! Ik heb al gehoord dat je met MAC kwasten heel je leven kan doen! Overtuigd? 😉  Of vind je ze toch te duur?

(Visited 114 times, 1 visits today)

47 Responses to “Mijn MAC kwasten”

Leave a Reply


CommentLuv badge

Welkom!
Image and video hosting by TinyPic Welkom op Nymphette! Hier vind je elke dag een nieuwe update over beauty! Heb je vragen, ideeën? Mail me dan op info@nymphette.be Liefs Marijke
Follow on Bloglovin
 photo MAJH10_zpsukazuipi.jpg
Categorieën