Review: Lush snowfairy douchegel

VANAF VANDAAG LIGGEN DE KERSTPRODUCTEN IN DE WINKEL! SHOP ZE!!

Als je aan mij vraagt wat nu dé musthave is van de Lush kerstproducten moet ik niet lang nadenken…

Dan zeg ik SNOWFAIRY!!! :-)

Deze douchegel is zalig! Hij is roze, bevat kleine glittertjes én ruikt heerlijk naar snoepjes!! Ik doe gewoon een beetje op mijn washandje en wrijf me er mee in. Deze douchegel schuimt ook erg goed en maakt mijn huid superzacht. Wat ik helemaal fijn vind is dat die heerlijke geur ook lang blijft hangen. Je kan deze trouwens ook gebruiken als shampoo!

Vanmiddag komt er een winactie online waarmee je zo’n flesje kan winnen! Allemaal meedoen dus! :-)

(Visited 22 times, 1 visits today)

25 Responses to “Review: Lush snowfairy douchegel”

Leave a Reply


CommentLuv badge

Welkom!
Image and video hosting by TinyPic Welkom op Nymphette! Hier vind je elke dag een nieuwe update over beauty! Heb je vragen, ideeën? Mail me dan op info@nymphette.be Liefs Marijke
Follow on Bloglovin
 photo MAJH10_zpsukazuipi.jpg
Categorieën