Gezichtsroutine

Het heeft even geduurd voor ik een gezichtsroutine vond dat fijn werkte. De ene crème kon mijn huid niet goed genoeg voeden en sommige producten irriteerden mijn huid. Maar nu heb ik precies de juiste producten gevonden die mijn huid er stralend doen uitzien!

Ochtendroutine

* Ultracalming Cleanser van Dermalogica: Deze cleanser is hemels voor een gevoelige huid. Hij reinigt mijn huid zonder deze te irriteren.

* In De Watten Azahar tonic: Deze tonic voelt heel fris aan. Super om ‘s morgens te gebruiken. En die geur, mmm :-)

* Embryolisse Lait Crème Concentré: Dit is de ideale crème voor mijn droge, gevoelige huid. Het kalmeert en hydrateert mijn huid. Hij dringt snel in en doet mijn huid stralen.

* Embryolisse Baume Secours: Deze balsem breng ik aan op de droge plekjes. (Rond mijn neus en wangen) Bye bye velletjes!

Dit is alles voor ‘s morgens. Soms breng ik al is een extra serum aan of de Barrier Repair van Dermalogica.

Avondroutine

Voor ‘s avonds gebruik ik meer producten, zoals een oogmake up remover etc. Verwijder ALTIJD je make up voor je gaat slapen, ladies!

* Bourjois oogmakeupremover: Deze oogmake upremover heb ik ondertussen al enkele keren opnieuw gekocht. Hij is héél erg fijn!

* Dermalogica Precleanse: Dit is een reinigingsolie om je make up te verwijderen.  Een olie werkt heel fijn, vooral als je een droge huid hebt.

* Dermalogica UltraCalming Cleanser: Deze gebruik ik ‘s morgens ook. Echt mijn favoriete reinigingsmelk! En nu hebben ze net deze ‘hernieuwd’. Benieuwd of de nieuwe formule ook zo fijn is.

* Dermalogica Soothing Protection Spray: Deze tonic laat een voedend laagje achter op je huid, dus deze gebruik ik het liefste ‘s avonds. Ik merk ook dat deze tonic mijn huid echt kalmeert! Deze Soothing Protection Spray is ook hernieuwd. De nieuwe tonic, de UltraCalming Mist, is deze maand uitgekomen.

* Embryolisse Lait Crème Concentré en Baume Secours: Ik gebruik de Embryolisse crème zowel ‘s morgens als ‘s avonds. Werkt prima voor mijn huid!

Ook gebruik ik ongeveer 2x/week de Dermalogica Daily Microfoliant. Een milde scrub. Ik ben nog op zoek naar een kalmerend, hydraterend masker! Aanraders zijn welkom ;-)

Ik ben erg tevreden met deze producten. Mijn huid heeft er nog nooit zo goed uitgezien. Mijn roodheden en droge plekjes zijn verdwenen en mijn huid voelt erg zacht aan.

Ik kan al deze producten dus zeker aanraden. Over de meeste producten heb ik al een review geschreven. (Klik op de naam voor de link naar de review) Reviews over de Embryolisse producten komen er aan! :-)

Hebben jullie ook een gezichtsroutine of gebruik je producten door elkaar?

23 Responses to “Gezichtsroutine”

 • Ik denk dat ik ook mijn perfecte routine heb gevonden! No more break-outs yeah! Binnenkort ook eens over schrijven! :)

  [Reply]

  Marijke Reply:

  ja, ben benieuwd welke producten jij gebruikt! :-)

  [Reply]

 • Eva:

  Die Embryolisse producten lijken mij zo fijn! Ik kijk al uit naar je reviews hierover! ;D

  [Reply]

  Marijke Reply:

  ik zal m’ best doen om ze zo snel mogelijk online te gooien! :-)

  [Reply]

 • Wat een leuke producten!! Super dat je daarmee je perfecte routine gevonden hebt!!

  [Reply]

  Marijke Reply:

  ja, ben ook blij! Eindelijk een mooi huidje!

  [Reply]

 • Fijne producten ! Ik ben wel benieuwd naar de Embryolisse producten. Zoveel lof overal ;-)

  [Reply]

  Marijke Reply:

  ja, en terecht! Ze zijn erg fijn!

  [Reply]

 • Lien:

  Leuk dat je nu je perfecte routine hebt gevonden. Die van mij ziet er ietwat anders uit, omdat ik een vette huid heb. ;)

  [Reply]

  Marijke Reply:

  ja, voor een vette huid is dit routine niet super denk ik ;-)

  [Reply]

 • Evii:

  ik moet toch echt eens die Embryolisse creme gaan bestellen :D

  [Reply]

  Marijke Reply:

  jaja, zeker!!

  [Reply]

 • Ik hoor zóveel over die Embryolisse crème, ik wil oooook :D Ziet er een fijne routine uit, vind Dermalogica zelf alleen nogal duur :)

  [Reply]

  Marijke Reply:

  ja, Dermalogica is redelijk duur. Maar je doet echt lang met de producten.

  [Reply]

 • Het lijken me allemaal wel goede producten, die oogmake-upremover gebruik ik ook erg graag. En ik ben natuurlijk ook benieuwd naar Embryolisse!

  [Reply]

  Marijke Reply:

  ja, fijne oogmake up remover hé!

  [Reply]

 • Superfijn om te horen dat je eindelijk een goede routine hebt gevonden! ^-^ Ben zelf ook benieuwd naar die Embryolisse…

  [Reply]

  Marijke Reply:

  ja, ben ook blij! :-)

  [Reply]

 • Deb:

  Wat een uitgebreide ochtend- en avond routines ;-)! Goed hoor. Ik heb niet zo’n uitgebreide routine. Ik gebruik de laatste tijd naast make-up reinigings milk een tonic en daarnaast een dag- of nachtcreme, maar that’s it. Ik ben ‘s avonds vaak te moe om uitgebreid mijn gezicht te verzorgen en ‘s ochtends is het altijd haastje repje hier ;-) Slecht he! Die Bourjois oog make-up reiniger kan ik nadat ik een eczeem plekje heb gekregen op de een of andere manier niet meer verdragen :-(

  [Reply]

  Marijke Reply:

  Oei, ik vind de oogmakeupremover echt fijn!

  [Reply]

 • Lisa:

  Leuk om te zien^^

  [Reply]

  Marijke Reply:

  dankje!

  [Reply]

 • […] heb ondertussen mijn perfecte gezichtsroutine gevonden. Maar ik blijf toch graag nieuwe producten uitproberen. Typisch voor een beautyblogger, […]

Leave a Reply


8 + = 11

CommentLuv badge