Review: The Body Shop Hemp Foot Protector

De zomer komt eraan en dat wil zeggen dat onze voetjes eindelijk terug slippertjes aan kunnen! :-) Dus word het tijd om onze voeten even extra te verwennen. Vandaag een review van een voetcrème van The Body Shop!

Ik heb het over de Hemp Foot Protector. Dit zegt The Body Shop:

Geen hielkloven en ruwe voetzolen meer dankzij Hemp Foot Protector. Die werkt extreem vochtregulerend, zodat die lelijke en onprettige droge huid van je voeten weer glad en zacht wordt.

Deze voetcrème heeft een speciale geur, ik ben er niet weg van, maar ik vind hem ook niet stinken.. Maar de werking is wel fijn. Ik merk vooral dat deze crème de eelt op mijn voeten flink vermindert heeft. Niet al je eelt verdwijnt met deze crème hoor. Maar je huid voelt stukken zachter en gladder aan. Het is een klein potje dus is hij redelijk snel op. Maar je kan hem ook plaatselijk gebruiken, enkel op de droge plekjes op je voeten.

Zoals je ziet heeft deze crème een vrij dikke textuur. Toch trekt hij snel in. Ik gebruik deze crème elke avond en vind hem best fijn. Een aanrader dus als je droge plekken of eelt op je voeten hebt.

De voetcrème komt in een potje van 15 ml en kan je kopen bij The Body Shop voor € 10.

Gebruiken jullie ook een voetcrème?

(Visited 40 times, 1 visits today)

14 Responses to “Review: The Body Shop Hemp Foot Protector”

Leave a Reply


CommentLuv badge

Welkom!
Image and video hosting by TinyPic Welkom op Nymphette! Hier vind je elke dag een nieuwe update over beauty! Heb je vragen, ideeën? Mail me dan op info@nymphette.be Liefs Marijke
Follow on Bloglovin
 photo MAJH10_zpsukazuipi.jpg
Categorieën