Maybelline One By One Mascara

De One By One mascara van Maybelline is al een tijdje te koop. Vandaag lees je mijn mening!

Met de nieuwe One by One mascara telt elke wimper. Alle wimpers worden opvallend maar zonder overdaad opgemaakt. Een uitdagend resultaat ligt voortaan binnen ieders handbereik. Ontdek nu maybellines nieuwe, exclusieve mascara en kies voor een opvallend, dik en uitdagend volume.

Het ellipsvormige borsteltje bootst de oogcontouren heel precies na en is dankzij het zachte, plooibare materiaal erg flexibel. Daarom kunt u voortaan de wimpers borstelen en ontwarren zonder haperen of trekken. Dit is ook het eerste borsteltje met drievoudige werking op de markt: wanneer we weten dat het meer dan 300 haartjes heeft en een oog gemiddeld 100 wimpers telt, heeft de lash catcher dus 3 haartjes per wimper ter beschikking. Het resultaat is dus gewoonweg perfect: elk wimpertje wordt afzonderlijk opgenomen en met mascara omgeven zonder dat er klontertjes ontstaan.

De verpakking van deze mascara vind ik heel catchy! Deze mascara haal je met plezier uit je mascara stash, ik word er echt vrolijk van! :-) Het borsteltje is heel handig in gebruik. Je kan er echt mee ‘werken’ om het juiste effect te creeëren dat je wenst. Mijn wimpers worden goed gescheiden en ik kan makkelijk meerdere laagjes aan brengen zonder dat er klontertjes ontstaan.

Dit is het effect op mijn wimpers. Mooi gescheiden wimpers met volume!

Ok, hij geeft niet het effect dat Maybelline belooft in de reclamespot. Maar toch ben ik erg tevreden over deze mascara.

Deze mascara is te koop voor € 13.49. Ik vind hem zeker z’n prijs waard! Proberen dus, ladies!

Hebben jullie al Maybelline mascara’s gebruikt? Tevreden van?

(Visited 2 times, 1 visits today)

19 Responses to “Maybelline One By One Mascara”

 • Ik heb deze nog niet gebruikt. Ik vind het resultaat er goed uit zien!

  [Reply]

  Marijke Reply:

  ja, hij is fijn!

  [Reply]

 • Deb:

  Ik ken deze ook nog niet. Ik ben bang dat ik de borstel te groot vind en vreselijk ga knoeien! Ik vind het resultaat wel mooi!

  [Reply]

  Marijke Reply:

  oh die borstel vind ik handig. Maar iedereen heeft z’n voorkeur hé :-)

  [Reply]

 • Joan:

  Jammer dat je geen voor-foto hebt, maar het lijkt me wel een fijne mascara!

  [Reply]

  Marijke Reply:

  ja, zal ik volgende keer maken! *niet aan gedacht*

  [Reply]

 • caroline:

  Ik heb deze ook, ik vind hem goed maar voor ik deze gebruikte had ik de Falsies mascara en die werkte net iets beter voor mijn wimpers.

  [Reply]

  Marijke Reply:

  the falsies vond ik nogal snel klonteren…

  [Reply]

 • Ik heb deze mascara in Engeland gekocht voor 6 pond. Vind hem erg fijn werken!:)

  [Reply]

  Marijke Reply:

  ja, hij is fijn hé!

  [Reply]

 • Lisa:

  Heb deze al sinds een maand of twee en vind hem nog steeds erg fijn :)

  [Reply]

  Marijke Reply:

  ja, ik ben ook fan!

  [Reply]

 • Sofie:

  Ik heb die ook en ben er ook heel tevreden over. Ik vind deze wel snel té heftig als je meerdere laagjes aanbrengt. Voor overdag gebruik ik liefst mijn andere Maybelinnemascara, nl. CIL definition. Die mascara verlengt je wimpers en geeft je een open blik zonder je wimpers te dik te maken.

  [Reply]

  Marijke Reply:

  oh die cil definition klinkt ook goed!

  [Reply]

  Sofie Reply:

  Zeker eens proberen! Ongeveer zelfde prijs als one by one!

  [Reply]

  Marijke Reply:

  zal ik doen! :-)

 • mooie mascara! en het effect van de reclame is ook onmogelijk hihi ;)

  [Reply]

  Marijke Reply:

  haha, ja, die reclames ook altijd hé!

  [Reply]

 • […] is bekend om zijn goede mascara’s! Eerder kon je hier al reviews lezen van The One By One en The Falsies. Vandaag review ik de Cat Eyes […]

Leave a Reply


+ 9 = 17

CommentLuv badge