Maybelline One By One Mascara

De One By One mascara van Maybelline is al een tijdje te koop. Vandaag lees je mijn mening!

Met de nieuwe One by One mascara telt elke wimper. Alle wimpers worden opvallend maar zonder overdaad opgemaakt. Een uitdagend resultaat ligt voortaan binnen ieders handbereik. Ontdek nu maybellines nieuwe, exclusieve mascara en kies voor een opvallend, dik en uitdagend volume.

Het ellipsvormige borsteltje bootst de oogcontouren heel precies na en is dankzij het zachte, plooibare materiaal erg flexibel. Daarom kunt u voortaan de wimpers borstelen en ontwarren zonder haperen of trekken. Dit is ook het eerste borsteltje met drievoudige werking op de markt: wanneer we weten dat het meer dan 300 haartjes heeft en een oog gemiddeld 100 wimpers telt, heeft de lash catcher dus 3 haartjes per wimper ter beschikking. Het resultaat is dus gewoonweg perfect: elk wimpertje wordt afzonderlijk opgenomen en met mascara omgeven zonder dat er klontertjes ontstaan.

De verpakking van deze mascara vind ik heel catchy! Deze mascara haal je met plezier uit je mascara stash, ik word er echt vrolijk van! :-) Het borsteltje is heel handig in gebruik. Je kan er echt mee ‘werken’ om het juiste effect te creeëren dat je wenst. Mijn wimpers worden goed gescheiden en ik kan makkelijk meerdere laagjes aan brengen zonder dat er klontertjes ontstaan.

Dit is het effect op mijn wimpers. Mooi gescheiden wimpers met volume!

Ok, hij geeft niet het effect dat Maybelline belooft in de reclamespot. Maar toch ben ik erg tevreden over deze mascara.

Deze mascara is te koop voor € 13.49. Ik vind hem zeker z’n prijs waard! Proberen dus, ladies!

Hebben jullie al Maybelline mascara’s gebruikt? Tevreden van?

(Visited 29 times, 1 visits today)

19 Responses to “Maybelline One By One Mascara”

Leave a Reply


CommentLuv badge

Welkom!
Image and video hosting by TinyPic Welkom op Nymphette! Hier vind je elke dag een nieuwe update over beauty! Heb je vragen, ideeën? Mail me dan op info@nymphette.be Liefs Marijke
Follow on Bloglovin
 photo MAJH10_zpsukazuipi.jpg
Categorieën