Nagellaknieuws!

Vandaag laat ik jullie enkele nieuwe collecties zien van Opi en KOH!

Vanaf 25 mei kan je bij Instant Spa terecht voor een nieuwe OPI collectie, nl. die van tieneridool Justin Bieber!

De collectie bevat 7 kleuren. De lakjes kosten je € 12.95/stuk. Maar bij de Joepie vind je deze week een kortingsbon! Een deel van de winst gaat naar het goede doel: Pencils of promise, een organisatie die scholen bouwt in ontwikkelingslanden.

*Klik voor een grotere foto*

Bij KOH komen ze deze lente/zomer met 2 fijne collecties.

Als eerste deze Bright Collection.

De vijf nieuwe kleuren bieden een briljante glans en een intense kleur op de nagels. Met kleuren als Blue Lagoon en Groovy Green wordt ingespeeld op de inspiratiebronnen water en aarde die in 2011 volop terug te zien zijn de mode, accessoires en stoffen. Tevens zorgen de kleuren in combinatie met de kleurnamen ervoor dat vrouwen een ‘statement’ maken met de Bright Colours/gelakte nagels.

*Klik voor een grotere foto*

Deze nieuwe kleuren nagellak zijn te koop vanaf mei voor € 18.95/stuk.

Dan heeft KOH ook nog deze Mood Tones collectie.

De nieuwe zomercollectie van KOH staat in het teken van rustige en krachtige kleuren, gebaseerd op trendy aarde- en nudetinten, groen, grijs en het altijd zomerse roze. De kleurkaart voor zomer 2011 staat in het teken van verwassen nuances. Van licht naar donker verlopende toonranges en ton-sur-ton combinaties van onder andere beige, bruin, roze/rood en groen vormen dan ook de basis voor het seizoen. Tevens mogen aankomende zomer deze tinten gerust worden onderbroken door kledingcombinaties met andere kleurfamilies of krachtige accenten.

*Klik voor een grotere foto*

Ook deze zijn reeds te koop voor € 18.95/stuk.

En? Gaan jullie voor OPI of KOH? :-)

(Visited 37 times, 1 visits today)

10 Responses to “Nagellaknieuws!”

Leave a Reply


CommentLuv badge

Welkom!
Image and video hosting by TinyPic Welkom op Nymphette! Hier vind je elke dag een nieuwe update over beauty! Heb je vragen, ideeën? Mail me dan op info@nymphette.be Liefs Marijke
Follow on Bloglovin
 photo MAJH10_zpsukazuipi.jpg
Categorieën