E.L.F. Mineral Booster

Al eerder las je reviews over de E.L.F. Tinted Moisturizer en de E.L.F. Lushious Lipstick. Ik testte ook de Mineral Booster voor jullie uit!

Krijg de ultieme, transparante finishing touch! Onze mineraalbooster wordt volledig door de huid opgenomen en verrijkt haar met vitamine A, B en E. Uw huid wordt gezonder en zichtbaar zijdezacht. Transparant en ideaal voor alle huidtypes. De mineraalbooster absorbeert voorzichtig olie en beperkt rimpels, fijne lijntjes en poriën voor een mooie, gelijkmatige finish. Kan afzonderlijk worden gedragen of in combinatie met onze mineraalconcealer en foundation voor een langere houdbaarheid en een professionele, indrukwekkende matte look de hele dag door.

De Mineral Booster kan je enkel kopen in de kleur ‘Sheer’. Het is dus een mineraal poeder en bevat geen parabenen en andere chemische troep. Daarom blijft hij ook maar 4 maanden ‘goed’.

De verpakking vind ik niet goed. Het is een losse poeder en daar ben ik sowieso al niet echt handig mee. Maar de sifter werkte echt niet mee… Er kwam gewoon bijna geen poeder uit toen ik hem wou proberen. Ik heb dan maar de sifter eraf gehaald en dat leverde flink wat poeder op op mijn bureau 😉 Maar ik kon hem zo wel goed testen. :-)

Ik bracht de poeder aan met een kabuki kwast met ronddraaiende bewegingen. Ik heb toch flink wat poeder gebruikt en ik kreeg helemaal geen cakey effect. Het poeder voelt ook heel zacht aan op je huid. Dit poeder bevat vitamines, maar ik merkte niet echt een ‘wow’ effect achteraf.

Ik vind het poeder ok, maar omdat ik los poeder zo onhandig vind werken zal ik deze niet opnieuw kopen.

Toch nieuwsgierig? Deze Mineral Booster kan je kopen op de E.L.F. webshop voor € 5.

(Visited 27 times, 1 visits today)

18 Responses to “E.L.F. Mineral Booster”

Leave a Reply


CommentLuv badge

Welkom!
Image and video hosting by TinyPic Welkom op Nymphette! Hier vind je elke dag een nieuwe update over beauty! Heb je vragen, ideeën? Mail me dan op info@nymphette.be Liefs Marijke
Follow on Bloglovin
 photo MAJH10_zpsukazuipi.jpg
Categorieën