E.L.F. Mineral Booster

Al eerder las je reviews over de E.L.F. Tinted Moisturizer en de E.L.F. Lushious Lipstick. Ik testte ook de Mineral Booster voor jullie uit!

Krijg de ultieme, transparante finishing touch! Onze mineraalbooster wordt volledig door de huid opgenomen en verrijkt haar met vitamine A, B en E. Uw huid wordt gezonder en zichtbaar zijdezacht. Transparant en ideaal voor alle huidtypes. De mineraalbooster absorbeert voorzichtig olie en beperkt rimpels, fijne lijntjes en poriën voor een mooie, gelijkmatige finish. Kan afzonderlijk worden gedragen of in combinatie met onze mineraalconcealer en foundation voor een langere houdbaarheid en een professionele, indrukwekkende matte look de hele dag door.

De Mineral Booster kan je enkel kopen in de kleur ‘Sheer’. Het is dus een mineraal poeder en bevat geen parabenen en andere chemische troep. Daarom blijft hij ook maar 4 maanden ‘goed’.

De verpakking vind ik niet goed. Het is een losse poeder en daar ben ik sowieso al niet echt handig mee. Maar de sifter werkte echt niet mee… Er kwam gewoon bijna geen poeder uit toen ik hem wou proberen. Ik heb dan maar de sifter eraf gehaald en dat leverde flink wat poeder op op mijn bureau ;-) Maar ik kon hem zo wel goed testen. :-)

Ik bracht de poeder aan met een kabuki kwast met ronddraaiende bewegingen. Ik heb toch flink wat poeder gebruikt en ik kreeg helemaal geen cakey effect. Het poeder voelt ook heel zacht aan op je huid. Dit poeder bevat vitamines, maar ik merkte niet echt een ‘wow’ effect achteraf.

Ik vind het poeder ok, maar omdat ik los poeder zo onhandig vind werken zal ik deze niet opnieuw kopen.

Toch nieuwsgierig? Deze Mineral Booster kan je kopen op de E.L.F. webshop voor € 5.

18 Responses to “E.L.F. Mineral Booster”

 • Romy:

  Jammer dat het zo onhandig werkt!

  [Reply]

  Marijke Reply:

  ja, id!

  [Reply]

 • Ik ben zo al onhandig genoeg dus dit potje zou ook niet mijn vriend zijn :D

  [Reply]

  Marijke Reply:

  haha, same here…

  [Reply]

 • Ik ben ook niet zo geweldig met losse poeder haha! Deze sla ik denk ik over

  [Reply]

  Marijke Reply:

  ja, ik vind het ook echt niet handig werken…

  [Reply]

 • Jammer van de sifter. Maar ik ga liever voor de prep+prime van mac!

  [Reply]

  Marijke Reply:

  die heb ik ook, moet hem nog testen :-)

  [Reply]

 • Ik verkies ook het Mac poeder.

  [Reply]

  Marijke Reply:

  Die moet ik nog testen :-)

  [Reply]

 • Joan:

  Ik vind losse poeder ook erg onhandig, net zoals los oogschaduw etc. Mijn lievelings concealer is van Everyday Minerals, ook in losse poedervorm. Had het liever in vaste vorm gehad, maar of die concealer dan nog zo goed zijn werk zou doen?
  De Mineral Booster klinkt verder wel goed!

  [Reply]

  Marijke Reply:

  ja, zo onhandig die losse poeders…

  [Reply]

 • Ik knoei ook altijd maar vind ze wel altijd beter dekken dan die niet losse poeder.

  [Reply]

  Marijke Reply:

  ja, ik kan ze ook niet gebruiken zonder te knoeien..

  [Reply]

 • Jammer voor de werking, ik verkies eigenlijk ook liever geen losse poeders, ik ben best onhandig met dat soort dingen ^^

  [Reply]

  Marijke Reply:

  ha, ben al blij dat ik niet de enige onhandige ben met die dingen ;-)

  [Reply]

 • Kim:

  Ik vind losse poeders ook niet zo heel handig werken!

  [Reply]

  Marijke Reply:

  ik ben blijkbaar niet alleen ;-)

  [Reply]

Leave a Reply


8 − 3 =

CommentLuv badge