Shoplogje!

Het is alweer een tijdje geleden dat je hier nog eens een shoplogje zag voorbijkomen. Maar daar komt nu verandering in 😉 Ik ben gisteren gezellig naar Hulst geweest en heb enkele fijne aankoopjes gedaan!

Bij Kruidvat vond ik deze Lolita Lempicka parfum voor € 19.95. Ik had al een TPS minimister in deze geur en ik vond hem heerlijk. Maar Lolita Lempicka heeft meerdere geuren en deze was dus een beetje een gok (geen testers). Maar ik heb goed gegokt. Het is precies dezelfde geur als van mijn TPS minimister! :-) Héérlijk!

Bij Etos waren er enkele leuke aanbiedingen. Zo waren alle Maybelline foundations en lipproducten aan € 10. En laat nu net mijn foundation op zijn.

Ik kocht een RoC Miccelaire Lotion, een Trind Nail Repair Anti Bite, mijn favoriete foundation, (de Maybelline 24h Superstay) en een 24h Superstay lipstick.

Dit is de RoC Extra Comfort Cleansing Water. Een miccelaire lotion. Hiermee kan je je make up op een zachte manier verwijderen. Review volgt uiteraard :-)

Dat ik fan ben van de Trind nagelproducten wist je misschien al. En toen ik deze Nail Repair Anti-Bite (yep, nagelbijter hier) zag, moest ik hem kopen!

Van Maybelline kocht ik een nieuwe 24h Superstay foundation (rebuy!) en een 24h Superstay Color in de kleur Delicious Pink. Een mooi nude roze kleurtje.

En als laatste kocht ik bij de Xenos deze Etagère.

Ik denk dat ik hier mijn badspulletjes ga opleggen. :-)

Dat waren mijn aankoopjes! :-)

Nog een fijne zondag ladies! Straks volgt er nog een leuke winactie! :-)

(Visited 67 times, 1 visits today)

35 Responses to “Shoplogje!”

Leave a Reply


CommentLuv badge

Welkom!
Image and video hosting by TinyPic Welkom op Nymphette! Hier vind je elke dag een nieuwe update over beauty! Heb je vragen, ideeën? Mail me dan op info@nymphette.be Liefs Marijke
Follow on Bloglovin
 photo MAJH10_zpsukazuipi.jpg
Categorieën