Maybelline Cat eyes Mascara

Maybelline is bekend om zijn goede mascara’s! Eerder kon je hier al reviews lezen van The One By One en The Falsies. Vandaag review ik de Cat Eyes mascara!

Ontdek de nieuwe Colossal Cat eyes mascara van Volum’Express voor uitgewaaierd volume. Het waaier-borsteltje styleert de wimpers met wild volume, dierlijk sexy! Waaier je wimpers uit voor een gedurfde Cat Eye look. Collageenformule voor kolossaal katachtig volume zonder klontertjes.

Mag ik even zeggen dat de promofoto toch flink overdreven is… Je zal nooit zo’n wimpers krijgen met deze mascara… Jammer dat Maybelline zo’n fake advertenties heeft..

Maar goed, genoeg gezeurd.. Wat vind ik nu van de mascara?

Het borsteltje is gebogen zodat je goed de ‘hoekwimpers’ kan voorzien van een laagje mascara. Ook bevat het borsteltje gedraaide haartjes die de wimpers goed ‘opnemen’ en ze zo langer maakt. De mascara bevat verzachtende bestanddelen zoals jojobaolie, glycerine en palmolie die zorgen voor een crèmige textuur die gemakkelijk wordt aangebracht. De bestanddelen drogen langzaam op, zo kan je je wimpers nog goed in model brengen zonder dat er klontertjes ontstaan. Je kan dus makkelijk meerdere laagjes opbrengen voor extra volume.

Klinkt allemaal erg goed, maar doet hij dat ook écht?

Zoals je kan zien heb ik bijlange niet het effect als op de promofoto. 😉 Hij geeft een beetje volume en spreid mijn wimpers goed. Al durven ze met meerdere laagjes ook snel aan elkaar plakken. (Dat zie je op de foto) Wanneer ik deze mascara heb aangebracht merk ik gedurende de dag tot mijn ogen jeuken. Niet zo fijn, dat komt waarschijnlijk door de hoeveelheid parfum.

Ik ben dus niet zo’n grote fan van deze mascara, jeukende ogen zijn echt irritant. Maar als je geen gevoelige ogen hebt is dit een ‘ok’ mascara.  Voor deze mascara betaal je € 13.49.

Hebben jullie deze al getest? Wat vinden jullie ervan?

(Visited 30 times, 1 visits today)

26 Responses to “Maybelline Cat eyes Mascara”

Leave a Reply


CommentLuv badge

Welkom!
Image and video hosting by TinyPic Welkom op Nymphette! Hier vind je elke dag een nieuwe update over beauty! Heb je vragen, ideeën? Mail me dan op info@nymphette.be Liefs Marijke
Follow on Bloglovin
 photo MAJH10_zpsukazuipi.jpg
Categorieën