Essence Ballerina Backstage

Essence heeft het goed begrepen met limited collecties. In augustus komt de ‘Ballerina Backstage’ collectie uit. Een mix van lief, roze en toch een tikkeltje stoer!

Wie droomt er niet van om zwevend als een ballerina over het podium te dansen, terwijl de menigte in daverend applaus uitbarst. Gelukkig komen in augustus 2011 veel meisjesdromen uit, met de nieuwe trend edition “ballerina backstage”. De innovatieve beautyproducten voor ogen, lippen, gezicht, nek en nagels spelen in op de ballerinatrend van deze zomer en bieden je een kijkje achter de coulissen! Poederige pastel- en nude tinten, gecombineerd met krachtige kleuren zoals fel fuchsia, glanzend abrikoos en elegant zwart geven de romantische ballerina look net even dat beetje extra. Het podium wacht op je, dus open de gordijnen voor de eerste act van de essence ballerina backstage show!

Essence ballerina backstage blush soufflé € 2.79

Klaar voor het solo optreden: de nieuwe roze rouge met zijn zachte textuur voelt heerlijk teder aan en tovert een prachtige gloed op de wangen. Staande ovaties zijn gegarandeerd! Verkrijgbaar in 01 prima ballerina.

Essence ballerina backstage eye soufflé €2,29

Voor een nog intensere uitdrukking in de spotlights: de nieuwe crèmige eye soufflé in drie sterk gepigmenteerde kleuren zullen je ogen laten stralen als sterren en garanderen een onvergetelijke indruk. De bijzonder zachte textuur zal ervoor zorgen dat je oogmake-up perfect blijft zitten, zelfs tot het laatste optreden! Verkrijgbaar in 01 dance the swan lake, 02 pas de copper en 03 grand-plié in black.

Essence ballerina backstage lipgloss € 1.79

De knappe pas-de-deux partner zal zijn ogen niet van je mooie ballerina lippen kunnen afhouden: de zachte en crèmige lipglosses in warme bessentinten, maken elk podiumoutfit compleet en geven je lippen een verleidelijke glans. Het borsteltje zorgt ervoor dat de gloss gemakkelijk kan worden aangebracht. Verkrijgbaar in 01 wear your little tutu, 02 on your gracile tiptoe en 03 do a floating pirouette.

Essence ballerina backstage nailpolish € 1.79

Ongeacht of je nu het Zwanenmeer, de Notenkraker of Carmen danst- met deze langdurige nagellak belooft elke Arabesque de bekroning van de show te worden. Van delicaat en subtiel tot helder en opvallend, bij elke act past een kleur. Verkrijgbaar in 01 dance the swan lake, 02 wear your little tutu, 03 on your gracile tiptoe, 04 do a floating pirouette en 05 grand-plié in black.

Verder bevat deze collectie nog een lieve haarband (€ 1.49) en click & go nails (€ 2.99).

Ik ga  voor de blush en oogschaduws denk ik. Die zien er erg mooi uit!

Deze collectie is te koop vanaf augustus! Wat gaat er op jou wishlist?

(Visited 28 times, 1 visits today)

6 Responses to “Essence Ballerina Backstage”

Leave a Reply


CommentLuv badge

Welkom!
Image and video hosting by TinyPic Welkom op Nymphette! Hier vind je elke dag een nieuwe update over beauty! Heb je vragen, ideeën? Mail me dan op info@nymphette.be Liefs Marijke
Follow on Bloglovin
 photo MAJH10_zpsukazuipi.jpg
Categorieën