Review: Rituals Yin Calming Bed & Body Mist

De Rituals Yin Calming bed & body Mist heb je al vaak tussen mijn favorieten gezien. En terecht! Ik heb ondertussen al zo’n 2 flesjes opgemaakt… :-) Tijd dus voor een review!

Dit zegt Rituals:

Yin is een rustgevende bed & body mist voor op je (bed)textiel en je huid. Verrijkt met rustgevende ingrediënten Yi Yi Ren en Witte Lotus, bevordert het rustig inslapen en meditaties.

De spray ruikt heel lekker! Ik kan de geur moeilijk beschrijven dus ik neem even de woorden van Rituals zelf! Lees en geniet…

Een geur die u als een fluweelzachte cocon omhult, met bloemrijke topnoten van witte rozen en lenteseringen. Na deze eerste zachte en delicate impressie verspreiden zich de wonderlijke, indrukwekkende middelnoten van oosterse herkomst. Een elegant samenspel van witte bloemen zoals de gardenia, ylangylang en de exotische frangipani zorgt voor een weldadig, ontspannen gevoel. En dat gevoel vervliegt niet zomaar want in de basisnoten zijn de warme balsemieke geuren van witte muskus en kostbaar sandelhout perfect in balans.

Deze heeft echt een rustgevende, ontspannen werking. Als ik deze spray op m’n hoofdkussen voor ik ga slapen, slaap ik zoo goed! Ik val ook bijna meteen in slaap, zo ontspannend werkt deze. :-)

Héérlijk na een lange dag, of gewoon stiekem elke dag voor je gaat slapen :-) Dit is zo’n product waar ik niet meer zonder kan! Een aanrader dus!

Te koop bij de Rituals winkel voor € 15.90. Wil je je helemaal verwennen? In deze geur is er ook een doucheschuim, bodymilk, scrub, voetcrème,… Héérlijk!!

Hebben jullie iets uit de Tao lijn? Ook zo’n fan?

(Visited 159 times, 1 visits today)

26 Responses to “Review: Rituals Yin Calming Bed & Body Mist”

Leave a Reply


CommentLuv badge

Welkom!
Image and video hosting by TinyPic Welkom op Nymphette! Hier vind je elke dag een nieuwe update over beauty! Heb je vragen, ideeën? Mail me dan op info@nymphette.be Liefs Marijke
Follow on Bloglovin
 photo MAJH10_zpsukazuipi.jpg
Categorieën