Top 5: LUSH!

Dat ik een Lush fan ben weten jullie allemaal wel. Maar wat zijn nu mijn 5 LUSH favorieten? Lees verder en je komt het te weten!

Op nummer 5 staat de verfrissende en verzachtende Eau Roma Water tonic. Hemels voor mijn gevoelig huidje!

Eau Roma Water bevat rozen en lavendel; een flinke spray op een watje en je verfrist je huid zonder deze uit te drogen. Rozenwater wordt al 2000 jaar non-stop gebruikt in cosmetica omdat het zo zacht is voor je huid. Helende lavendel geeft wat meer balans – niet te vet, niet te droog.

Op nummer 4 mijn wondermiddel voor mijn nog steeds pijnlijke whiplash. :-( Mijn review vind je hier.

Wiccy Magic Muscles is een bar die je vaak kunt gebruiken: na het tennissen, hardlopen, de voetbaltraining, een nacht dansen in een hippe club, rennen voor de bus of middagje graven in je achtertuintje. Je kunt ‘m bijna over je hele lichaam gebruiken: bij stijve nekspieren, rugspieren, schouders, zere knieën, heupen of enkels. Masseer deze geweldig verwarmende bar op de pijnlijke plaats en de pepermunt- en kaneelolie laten je lichaam tintelen. Laat het intrekken en je pijntje verdwijnt binnen no time.

Op nummer 3 dé beste nagelriemcrème ever, Lemony Flutter! Hier kan je mijn review lezen.

Je denkt misschien dat het je nooit gaat lukken om een klein potje Lemony Flutter Cuticle Butter op te krijgen voordat de datum verloopt. Zelfs al gebruik je het dagelijks om je nagels en nagelriemen mooi en zacht te houden. Maar wij gebruiken het ook op onze hielen, ellebogen, tenen en andere droge plekjes. Briljant!

Op nummer 2 mijn favoriete badproduct bij Lush, The Comforter. Deze kan mij echt ontspannen. Een fijne girly geur, roze badwater en massa’s bubbels. Girls, wat willen we nog meer? 😉

Stel je bent al gaan hardlopen, hebt een boswandeling gemaakt, de zonsondergang gezien, en je voelt je nog steeds een beetje zielig. Dan is het tijd om weg te zakken onder een warme deken van bessenbubbels. Als de toekomst een beetje eng is, dan is The Comforter er voor jou. Neem maar een bad, het komt allemaal wel goed. Verkruimel een stuk bubble bar onder de lopende kraan voor een bad vol heerlijke bubbels.

En mijn all time favoriet….. Heavanilli massagebar! Deze heb ik zeker al zo’n 5x gekocht. De geur is héérlijk en ik vind de massagebars echt erg fijn.

Wat vinden we deze heerlijk! Zoete vanille en cacaoboter, weer denken we: hadden we maar zo’n dessert! Verwarm de bar even tussen je handen zodat de boters smelten en masseren maar.

Wat is jou favoriet Lush product?

(Visited 26 times, 1 visits today)

24 Responses to “Top 5: LUSH!”

Leave a Reply


CommentLuv badge

Welkom!
Image and video hosting by TinyPic Welkom op Nymphette! Hier vind je elke dag een nieuwe update over beauty! Heb je vragen, ideeën? Mail me dan op info@nymphette.be Liefs Marijke
Follow on Bloglovin
 photo MAJH10_zpsukazuipi.jpg
Categorieën