Top 5: LUSH!

Dat ik een Lush fan ben weten jullie allemaal wel. Maar wat zijn nu mijn 5 LUSH favorieten? Lees verder en je komt het te weten!

Op nummer 5 staat de verfrissende en verzachtende Eau Roma Water tonic. Hemels voor mijn gevoelig huidje!

Eau Roma Water bevat rozen en lavendel; een flinke spray op een watje en je verfrist je huid zonder deze uit te drogen. Rozenwater wordt al 2000 jaar non-stop gebruikt in cosmetica omdat het zo zacht is voor je huid. Helende lavendel geeft wat meer balans – niet te vet, niet te droog.

Op nummer 4 mijn wondermiddel voor mijn nog steeds pijnlijke whiplash. :-( Mijn review vind je hier.

Wiccy Magic Muscles is een bar die je vaak kunt gebruiken: na het tennissen, hardlopen, de voetbaltraining, een nacht dansen in een hippe club, rennen voor de bus of middagje graven in je achtertuintje. Je kunt ‘m bijna over je hele lichaam gebruiken: bij stijve nekspieren, rugspieren, schouders, zere knieën, heupen of enkels. Masseer deze geweldig verwarmende bar op de pijnlijke plaats en de pepermunt- en kaneelolie laten je lichaam tintelen. Laat het intrekken en je pijntje verdwijnt binnen no time.

Op nummer 3 dé beste nagelriemcrème ever, Lemony Flutter! Hier kan je mijn review lezen.

Je denkt misschien dat het je nooit gaat lukken om een klein potje Lemony Flutter Cuticle Butter op te krijgen voordat de datum verloopt. Zelfs al gebruik je het dagelijks om je nagels en nagelriemen mooi en zacht te houden. Maar wij gebruiken het ook op onze hielen, ellebogen, tenen en andere droge plekjes. Briljant!

Op nummer 2 mijn favoriete badproduct bij Lush, The Comforter. Deze kan mij echt ontspannen. Een fijne girly geur, roze badwater en massa’s bubbels. Girls, wat willen we nog meer? ;-)

Stel je bent al gaan hardlopen, hebt een boswandeling gemaakt, de zonsondergang gezien, en je voelt je nog steeds een beetje zielig. Dan is het tijd om weg te zakken onder een warme deken van bessenbubbels. Als de toekomst een beetje eng is, dan is The Comforter er voor jou. Neem maar een bad, het komt allemaal wel goed. Verkruimel een stuk bubble bar onder de lopende kraan voor een bad vol heerlijke bubbels.

En mijn all time favoriet….. Heavanilli massagebar! Deze heb ik zeker al zo’n 5x gekocht. De geur is héérlijk en ik vind de massagebars echt erg fijn.

Wat vinden we deze heerlijk! Zoete vanille en cacaoboter, weer denken we: hadden we maar zo’n dessert! Verwarm de bar even tussen je handen zodat de boters smelten en masseren maar.

Wat is jou favoriet Lush product?

(Visited 1 times, 1 visits today)

24 Responses to “Top 5: LUSH!”

 • Fijne producten! :D
  Vooral de Heavanilli en Eau roma water! <3 Beide zijn echt liefde!

  [Reply]

  Marijke Reply:

  ja hé!

  [Reply]

 • Lemony Flutter is mijn absolute favoriet, maar ook de bruisballen vind ik heel erg fijn.

  [Reply]

  Marijke Reply:

  ik ben meer fan van de bubble bars! :-)

  [Reply]

 • Mijn favoriete product is ‘honey i washed the kids’ die ik ooit van je kreeg. Ik hou heel veel van die geur. Die gellies vind ik ook wel super xx

  [Reply]

  Marijke Reply:

  :-) ja, die is ook echt fijn! Die zou op nr 6 staan denk ik :-)

  [Reply]

 • Fijne producten! Nu ben ik echt benieuwt geworden naar lush ik heb er namelijk nog nooit iets gekocht. Maar ik denk dat daar nu verandering in komt.

  [Reply]

  Marijke Reply:

  ja, zeker is gaan shoppen! Lush is hemels :-)

  [Reply]

 • Ik ben helemqql niet into Lush, maar dat komt gewoon omdat ik het merk niet ken. Ik ben wel al eens in een winkel geweest maar heb nooit iets gekocht.

  [Reply]

  Marijke Reply:

  oh zeker is een zeepje en een bubble bar proberen! Je brengt me op ideeën voor een artikel. :-)

  [Reply]

 • de laatste massage bar lijkt me erg fijn!

  [Reply]

  Marijke Reply:

  jaa, die is zoooo fijn! Die geur :-)

  [Reply]

 • The Comforter vind ik ook erg fijn!

  [Reply]

  Marijke Reply:

  ja, echt heel ontspannend!

  [Reply]

 • Ik heb eerlijk gezegd nog nooit iets van Lush geprobeerd. Maar Lemony Flutter lijkt me erg fijn.

  [Reply]

  Marijke Reply:

  ja, lemony flutter is zeker een aanrader!

  [Reply]

 • Zoveel dingen erbij die ik nog niet heb uitgeprobeerd!! Wishlist alweer wat groter ;)

  [Reply]

  Marijke Reply:

  hihi, ze zijn allemaal echte aanraders! :-)

  [Reply]

 • Els:

  LOVE Lush! Enorme stash van.
  Go to producten: verse maskertjes (Cupcake), I love Juicy, Veganese, Jumping Juniper, Shampoo bars en stukken zeek voor op reis, Angels on bare skin, Sweetie Pie jelly, douchegels (elke dag andere favoriet, maar LOVE the comforter douchegel). Draag ook graag Lust.

  [Reply]

  Marijke Reply:

  Leuke favorieten ook!

  [Reply]

 • Deb:

  Leuke favorieten! Die comforter ga ik ff onthouden want die lijkt me heerlijk! Mijn Lush favo’s zijn Lemony Flutter en R&B hair conditioner. Ruiken allebei ook hemels lekker en doen hun werk erg goed!

  [Reply]

  Marijke Reply:

  ja, die is echt héérlijk! Die conditioner lijkt me wel ok!

  [Reply]

 • O ik hou van Lush producten! Ik gebruik een andere spray (tea tree water), maar ik ga deze sowieso ook eens uitproberen!
  Voor de rest is ocean salt scrub, ultrabland, daddy o shampoo en de king of skin mijn favorieten en ook echte aanraders :)
  (Je kan een aantal van ze hierzien als je wil :) )
  Love,
  Carlota’s little blog

  [Reply]

 • […] 5: MAC! 17 November , 2011 | Autheur: Marijke /* */ Eerder deed ik al eens een top 5 met Lush producten en vandaag toon ik jullie mijn top 5 van… […]

Leave a Reply


+ 7 = 14

CommentLuv badge