DKNY Golden Delicious

De DKNY appeltjes, wie kent ze niet? Be Delicious, Red Delicious, Fresh Blossom,.. en nu ook de Golden Delicious!

DKNY GOLDEN DELICIOUS Eau de Parfum is de belichaming van luxe en verleiding. De nieuwste, meest statige appel uit de DKNY DELICIOUS collectie staat voor verfijning door zijn uitgesproken sierlijke uitstraling. Een warme, verleidelijke en sensuele geur. DKNY Golden Delicious is een een stralende nieuwe geur voor de moderne vrouw, de fonkelende bloemengeur staat voor verleiding en betoverende charme.

De topnoot bestaat uit oranjebloesem water, sprankelende mirabellen en de fameuze Golden Delicious appel. Het hart van het parfum bevat een bedwelmend boeket van witte rozen, Casablanca lelies, vanille orchideeën en Lelietjes van dalen. De basisnoot, de warmte van de geur, is een sensuele mix van muskus, sandelhout en teakhout. Het is een geur gecreëerd om de zintuigen optimaal te prikkelen en deze te laten baden in rijke elegantie. De sensuele geur zorgt voor een charmante en hemels lekkere hap van het leven die lang blijft hangen.

Deze DKNY GOLDEN DELICIOUS is verkrijgbaar in 30 ml (€ 39,60), 50 ml (€ 58,90) en 100 ml (€ 83,60).

En voor de échte fans is er deze DKNY GOLDEN DELICIOUS Million Dollar Fragrance Bottle. Deze wordt verkocht voor het goede doel!

Ik had zo’n geursample in mijn Cosmopolitan en ik vind hem lekker ruiken! De geur is wel gelijkend aan de Be Delicious vind ik, deze ruikt ook echt naar appeltjes. :-)

Zijn jullie fan van de DKNY Delicious geuren?

(Visited 56 times, 1 visits today)

14 Responses to “DKNY Golden Delicious”

Leave a Reply


CommentLuv badge

Welkom!
Image and video hosting by TinyPic Welkom op Nymphette! Hier vind je elke dag een nieuwe update over beauty! Heb je vragen, ideeën? Mail me dan op info@nymphette.be Liefs Marijke
Follow on Bloglovin
 photo MAJH10_zpsukazuipi.jpg
Categorieën