Kneipp Natuurcosmetica

Onder de naam Natuurcosmetica introduceert Kneipp in september een biologische huidolie en een reeks bad- en verzorgingsproducten in 3 zinnenprikkelende geuren, die stuk voor stuk uitstekend verdragen worden door de huid. De nieuwe lijn werd ontwikkeld en getest in samenwerking met dermatologen.

Bio+ Huidolie: de biologische oplossing voor littekens, huidstriemen en droge of verouderende huid


Bij een recent marktonderzoek ontdekte Kneipp dat consumenten steeds vaker op zoek zijn naar functionele huidolie. Olie die met andere woorden niet alleen lekker ruikt, maar ook iets met je doet. De nieuwe Bio+ Huidolie is een 100% natuurlijke olie. Dit echt biologisch product bevordert de elasticiteit van de huid en is multi-inzetbaar: als oplossing voor littekens, huidstriemen, droge plekken, tegen een droge of verouderende huid en tal van andere huidproblemen.

Adviesprijs: € 11.99 voor 100 ml

Nood aan een oppepper? Met de ‘Citroengras & Olijfolie’-douchegel stap je ’s ochtends meteen energiek de douche uit en de dag in. De verzorgingsproducten met ‘Citroengras & Olijf’ bevatten etherische oliën, die opwekkend en verfrissend werken. De frisse geur van citroengras bevordert bovendien de concentratie en motivatie. De hoogwaardige, verzorgende olijfolie beschermt je huid dan weer tegen vochtverlies en geeft een langdurig zacht huidgevoel.

Adviesprijzen:

Bodylotion (200ml): 9,99 euro
Huidolie (100 ml): 8,99 euro
Douchegel (200 ml): 5,99 euro

Een drukke dag spoel je van je af met de ‘Jasmijn & Argan’-douchegel. Door de heerlijke geur van de ‘Jasmijn & Argan’-producten, waan je je in een exotische wereld. De geur van jasmijn heeft een ontspannende en erotiserende werking. De Marokkaanse arganolie verwent je huid in alle zachtheid.

Adviesprijzen:

Bodylotion (200ml): 9,99 euro
Huidolie (100 ml): 8,99 euro
Douchegel (200 ml): 5,99 euro

Voor de zeer gevoelige, naar allergie neigende huid is er de Sensitive Derm basisverzorging. De werking van deze verzorgingsproducten is wetenschappelijk onderzocht en onderbouwd. Zo bevat de pH-huidneutrale hydraterende bodylotion de natuurlijke, huidverwante werkzame stof DMS ® (Derma-Membraan-Structuur), die de natuurlijke huidbarrière aantoonbaar versterkt. Zowel de bodylotion, huidolie als douchegel bevatten bovendien muntextract, dat de huid aangenaam verkoelt en jeuk en irritaties verlicht.

Adviesprijzen:

Bodylotion (200 ml): 11,99 euro
Huidolie (100 ml): 10,99 euro
Douchegel (200 ml): 8,99 euro

Ik ben vooral benieuwd naar de Sensitive Derm producten! Alle producten zijn vanaf september te koop. Binnenkort enkele reviews! :-)

(Visited 47 times, 1 visits today)

12 Responses to “Kneipp Natuurcosmetica”

Leave a Reply


CommentLuv badge

Welkom!
Image and video hosting by TinyPic Welkom op Nymphette! Hier vind je elke dag een nieuwe update over beauty! Heb je vragen, ideeën? Mail me dan op info@nymphette.be Liefs Marijke
Follow on Bloglovin
 photo MAJH10_zpsukazuipi.jpg
Categorieën