Rituals Deep Relaxation

De producten van Rituals kunnen me altijd wel bekoren. :-) En dan vooral de Tao lijn! Toen ik een tijdje geleden deze ‘Deep Relaxation’ set zag, moest ik deze gewoon kopen. Je moet jezelf af en toe is verwennen toch? En deze set is daar ideaal voor!

Mijn eerste product uit deze lijn was de scrub, dan kocht ik de voetcr√®me en al snel volgde ook mijn geliefde Bed&Body Mist. En dus ook deze set ūüėČ

Deze set bevat een sample van de voetcrème, een mini bodycream, een mini foaming showergel en een mini scrub.

De producten bevatten Yi Yi Ren en White Lotus. Yi Yi Ren is een kruid dat al eeuwen gebruikt wordt in de Chinese geneeskunde. Dit kruid is vooral bekend voor zijn huidverzorgende en ontstekingswerende eigenschappen. De Witte Lotus is een centraal symbool in het Boedhisme en wordt vooral toegepast bij slapeloosheid.

T’ai Chi is de foaming shower gel. En iedereen die al zo’n Rituals foaming shower cream heeft gehad weet dat dit enorm prettig is. De shower gel verandert al snel in een heerlijk schuim. De geur is iets pittiger, kruidiger dan de andere Tao producten. Deze bevat namelijk witte lotus en groene thee. Ik wil hem fullsize!

De Mei Dao is de rich nourishing body cream. Deze bevat wel weer de witte lotus en de Yi Yi Ren. Dat is echt een h√©√©rlijke geurcombinatie. :-) De cr√®me voedt mijn huid goed en trekt redelijk snel in. De full-size versie komt wel in een grote pot. Is misschien niet zo hygi√ęnisch. Maar goed, toch wil ik ook deze fullsize ūüėČ

Verder zit er in deze set ook een sample van de voetcrème, die heb ik al eerder gehad en is ook een echte aanrader. Hij verfrist en hydrateert je voetjes.

Ook de scrub is een echte aanrader. Deze heb ik nog fullsize staan en gebruik ik regelmatig. Deze scrub bevat hele fijne korreltjes maar toch scrubt hij goed. Ook bevat hij die heerlijke geur.

Zoals je wel kan lezen ben ik grote fan van deze lijn. Ik gebruik de producten als ik mezelf is goed wil ontspannen. Dan gebruik ik ze ook allemaal, de scrub, de foaming showergel, de bodycream en de bed & body mist. Héérlijk ontspannen is dat!

Ook nood aan een rustmomentje? Of zoek je de ideale producten om je eens goed te verwennen? Ga dan zeker langs Rituals en koop deze set voor ‚ā¨ 14.90!

(Visited 65 times, 1 visits today)

12 Responses to “Rituals Deep Relaxation”

Leave a Reply


CommentLuv badge

Welkom!
Image and video hosting by TinyPic Welkom op Nymphette! Hier vind je elke dag een nieuwe update over beauty! Heb je vragen, idee√ęn? Mail me dan op info@nymphette.be Liefs Marijke
Follow on Bloglovin
 photo MAJH10_zpsukazuipi.jpg
Categorieën