Halloween met Lush!

Vandaag is het Halloween en ook Lush is dat niet vergeten.. Ze bedachten enkele leuke Halloween producten.

Laten we is kijken naar de Halloweenspulletjes…

Furoshiki Pumpkin (€ 3,95)

De furoshiki’s van Lush zijn een ecologisch alternatief voor traditionele cadeauverpakking, waardoor we ongeveer 11,6 ton papierafval besparen per jaar. Kies deze schattige Halloween-versie in de vorm van een kleine pompoen om je Halloween dit jaar extra schwung te geven.

Cranium Bruisbal (€ 4,95)

Laat je niet misleiden door deze mooie jongen. Onze hommage aan de mexicaanse suikerschedels is geen snoepgoed, het gaat hier om een bruisende, levendige ballistic voor je bad. We hebben stimulerende en verfrissende essentiële oliën gebruikt van citroen en neroli, en een beetje wierook-essentie om de geur langer op je huid vast te houden. Cranium is een magisch feestje in je bad!

Dark Angels gezichtsreiniger (€ 9,50/100g)

Roep de donkere geesten op om je vette huid te transformeren in een foutloze teint met Lush’s Dark Angels reiniger. Deze scrub gebaseerd op houtskool absorbeert overtollige talg en scrubt je huid met bruine suiker. De advocado-olie zit vol vitamienen en verzacht je huid.

Vanishing Cream (€ 25,95)

Na het reinigen, work that magic op je huid en gebuik Lush’s ultra lichte dagcrème. Deze vochtinbrengende crème heeft een minimale olie inhoud en ,abracadabra,  verdwijnt in je huid van zodra je ‘m aanbrengt. Hij bevat essentiële oliën en rozenwater die beschadigde en gestresseerde huid helpen herstellen.

Ceridwen’s Cauldreon Badolie (€ 6,25)

Een betoverende mix van walnoot, mandarijntjes, lavendel, sandelhout, wierook en roos om je innerlijke zelf te versterken en tegelijk je huid te verjongen, verzachten en kalmeren. Wanneer hij gesmolten is in het water, gebruik het linnen zakje om zachtjes te scrubben.

Wiccy Magic Muscles (€ 10,25)

Als het koude weer, of de eindeloze rondes trick-or-treat je spierpijn bezorgen, probeer dan eens Lush’s Wiccy Magic Muscles. Verwarmende kaneelolie en verkoelende muntolie helpen op magische wijze pijntjes te elimineren.

Twilight Ballistic € 4,95

Maak je ziel schoon met Lush’s patend-pending tweelagige bruisbal Twilight. Goh, wat wil dat eigenlijk zeggen, ‘tweetalig’? Wel gooi’m eens in je bad en je zal zien! Eerst zal de bruisbal lekker ronddobberen in je bad en lekker roze bubbels produceren. Dan begint de binnenste laag stralen blauw te injecteren, waardoor je uiteindelijk in een prachtig indigo bad zit. Voor wie geobsedeerd is met vampieren, zal deze je nachten kalmeren met verzachtende lavendel.

Sommige producten zitten reeds in de Lush collectie, maar passen wel in het Halloween sfeertje! :-) Ik wil Twilight, Vanishing Cream en Ceridwen’s Cauldron!

Happy Halloween girls!! Hoe vieren jullie Halloween?

(Visited 15 times, 1 visits today)

7 Responses to “Halloween met Lush!”

Leave a Reply


CommentLuv badge

Welkom!
Image and video hosting by TinyPic Welkom op Nymphette! Hier vind je elke dag een nieuwe update over beauty! Heb je vragen, ideeën? Mail me dan op info@nymphette.be Liefs Marijke
Follow on Bloglovin
 photo MAJH10_zpsukazuipi.jpg
Categorieën