H&M Hello Kitty Bodysplash ‘Vanilla’

Een tijdje geleden was ik aan het shoppen bij H&M toen ik de beauty afdeling zag.. Hello Kitty toilettassen, borstels, nagellakjes,… En ook deze bodysplash!

Je hebt Hello Kitty bodysplashes in verschillende geurtjes. Na wat sprayen met de testflacons koos ik voor de ‘Vanilla’ versie! En mmm, wat ruikt hij lekker.

Het flesje bevat 45 ml en heeft een handige spray. Ik gebruik hem meer als een lichte parfum dan als een bodyspray. De geur is écht pure vanille, i like it! Volgens mij had je deze ook met watermeloen en nog enkele geurtjes. Ik kocht hem al een tijdje geleden dus weet niet of hij nu nog te koop is…

Ingrediënten..

Hebben jullie als eens een beauty item in de H&M gekocht?

12 Responses to “H&M Hello Kitty Bodysplash ‘Vanilla’”

Leave a Reply


8 − = 6

CommentLuv badge