Review: Avène Hydrance Optimale UV Riche SPF 20

De volgende crème heb je al in enkele favorieten artikels gezien. Mijn tube is gisteren opgegaan en ik bedacht me dat ik hier nog geen review had over geschreven. Dus vandaag dé review! :-)

Voor de gevoelige droge tot zeer droge huid, dagelijkse hydratatie en bescherming tegen agressieve omgevingsfactoren. Met zonbeschermingsfactor om het natuurlijke verouderingsproces van de huid te helpen voorkomen.

De crème komt in een tube van 40 ml. Fijn dat hij in een tube komt, is hygiënischer dan een pot waar je met je vinger in moet. De crème is geschikt voor de droge, gevoelige huid. Perfect voor mij dus. En hij bevat zelfs een UV bescherming, helemaal goed!

Ik vind deze crème echt geweldig! Hij werkt zo goed voor mijn gevoelig huidje. De crème ruikt lekker fris en trekt snel in. Ik vind het goed dat hij thermaal water bevat, mijn huid reageert daar heel positief op. Deze gezichtscrème hydrateert, beschermt en kalmeert mijn huid! Mijn rode plekjes verminderen, mijn droge plekjes verdwijnen,… Ik ben echt fan van Avène!

De crème is nu op, maar ik zal zeker een nieuwe aankopen. Te koop bij de apotheek voor +-  € 20.

Hebben jullie al iets van Avène getest?

(Visited 98 times, 1 visits today)

7 Responses to “Review: Avène Hydrance Optimale UV Riche SPF 20”

Leave a Reply


CommentLuv badge

Welkom!
Image and video hosting by TinyPic Welkom op Nymphette! Hier vind je elke dag een nieuwe update over beauty! Heb je vragen, ideeën? Mail me dan op info@nymphette.be Liefs Marijke
Follow on Bloglovin
 photo MAJH10_zpsukazuipi.jpg
Categorieën