Review: Dove Nourishing Oil Care

Droog, beschadigd haar? De nieuwste Dove Nourishing Oil Care producten gaan je haar diep voeden en beschermen. Weightless Nutri Oils maken je haar tot 100% soepeler. Ik was benieuwd en testte deze producten uit.

Shampoo € 3,79

Laat droog, ruw en pluizig haar herleven. Wordt gebruikt om het haar te wassen en voor te bereiden op het gebruik van de conditioner.

De shampoo heeft de typische Dove geur en schuimt goed. Hij reinigt mijn haar goed zonder mijn haar echt uit te drogen. Achteraf heb je wel een conditioner nodig.

Conditioner € 3,79

Laat droog, ruw en pluizig haar herleven. Gebruiken als een gewone conditioner na de shampoobeurt: 1 minuut laten inwerken en uitspoelen.

Dit is de ‘normale’ conditioner uit deze lijn en ik vind hem héél erg fijn werken. Hij doet wat hij moet doen. Je haar wordt er zacht en goed doorkambaar van.

Dagelijkse intensieve conditioner € 4,99

Maakt zelfs extra droog, ruw en pluizig  haar soepel en zacht. Combineert de voedende kracht van een masker met de snelheid van een conditioner. Werkt in één minuut.

Deze conditioner heeft een gouden en een witte kleur. De gouden kleur bevat gewichtloze voedende oliën die je haar diep gaan voeden zonder je haar vet te maken. Het witte deel is de conditioner. Dit is het product wat in vele reviews het beste uit de hele lijn word genoemd. Maar ik ben niet zo enthousiast. Mijn haar heeft best nog veel knopen en is dus moeilijk doorkambaar. Eenmaal mijn haar droog is voelt het wel zacht aan. Voor mij niet dé topper uit deze lijn.

Voedend Masker € 6,99

Diepe voeding, zelfs voor extreem droog haar. Gebruik één keer per week. Breng na het wassen een ruime hoeveelheid aan, met name op droge haarpunten. Laat gedurende 3-5 minuten intrekken. Spoelt gemakkelijk uit.

Dit is mijn favoriet product van de hele Nourishing Oil Care lijn. Dit masker heeft mijn haar goed gevoed! Mijn haar heeft een flinke oppepper gehad met dit masker. Mijn haar voelde zoo zacht aan, had een mooie glans en zag er heel ‘gezond’ uit! Een aanrader voor de komende wintermaanden. Je haar zal je dankbaar zijn! :-)

Hebben jullie deze Nourishing Oil Care lijn al uitgeprobeerd?

(Visited 2 times, 1 visits today)

15 Responses to “Review: Dove Nourishing Oil Care”

 • Lieke:

  Misschien toch maar een keer gaan proberen. (:

  [Reply]

  Marijke Reply:

  zeker het masker! :-)

  [Reply]

 • Lisa:

  Klinkt fijn, heb nog nooit iets geprobeerd van die lijn denk ik :)

  [Reply]

  Marijke Reply:

  Ja, echt fijn! Zeker voor de komende winter. Dan kan je haar wel wat extra gebruiken.

  [Reply]

 • Ik ben echt fan van deze producten, echt!!

  [Reply]

  Marijke Reply:

  ja, ze zijn fijn hé :-)

  [Reply]

 • Lijkt goed ! De haarproducten van Dove gebruik ik altijd graag, zijdezachte haartjes hiermee :d !

  [Reply]

  Marijke Reply:

  ja, idd! De intense repair is ook een fijne lijn!

  [Reply]

 • oooh ik wist niet dat er 2 conditioners waren! hmmmm ik zal het onthouden van die tweede, had hem idd vaak voorbij zien komen.

  [Reply]

  Marijke Reply:

  ja, ieder z’n mening natuurlijk hé, maar ik was er niet wild van ;-)

  [Reply]

 • Ik heb de shampoo en de dagelijkse conditioner ook een tijdje gebruikt. Ik vond de producten erg goed; vooral de intensieve conditioner.

  [Reply]

  Marijke Reply:

  hihi, fijn dat de intensive conditioner voor jou wel goed werkt! :-)

  [Reply]

 • Deb:

  Deze producten zou ik wel eens willen proberen. Maar eerst eens mijn stash opmaken ;-)

  [Reply]

  Marijke Reply:

  ja, hier hetzelfde ;-) too much stuff ;-)

  [Reply]

 • […] shampoo en een voedend masker. De L’Oréal Professionnel Nature Riche Macadamia lijn of het Dove Nourishing Oil Care gamma zijn heel fijn voor je droog […]

Leave a Reply


3 + = 11

CommentLuv badge