Review: Kneipp bodylotion

Vorige maand lanceerde Kneipp de Natuurcosmetica lijn. Mijn review over de Kneipp Natuurcosmetica douchegel kon je hier al lezen. Maar ik heb ook de Sensitive Derm Bodylotion getest. Benieuwd of ik hem even fijn vind als de douchegel? Lees dan verder…

De hydraterende Body Lotion SensitiveDerm verzorgt de huid doeltreffend, bevat geen emulgatoren en is pH-neutraal. De natuurlijke, huidverwante werkzame stof DMS (Derma-Membraan-Structuur) versterkt de natuurlijke huidbarrière aantoonbaar. Deze werkstof brengt natuurlijke lipiden en ceramiden op een effectieve wijze diep in de huid en regenereert op deze manier langdurig haar natuurlijke beschermende functie. De bijzonder milde verzorgingsformules bevatten een munt extract dat de huid aangenaam verkoelt en dat jeuk en irritaties verlicht.

De bodylotion komt in vrij basic verpakking en bevat 200 ml.  Deze bodylotion is geschikt voor de gevoelige huidjes onder ons. Hij heeft een fijne textuur en trekt snel in, geen ‘vettig’ laagje dus. Toch hydrateert deze voldoende zodat ik geen droge plekjes heb. Enkele weken geleden had ik last van enkele eczeemplekjes en toen ik deze bodylotion gebruikte verzachtte hij mijn huid meteen! Hij kalmeert en hydrateert mijn huid prima. De geur kan ik niet echt omschrijven, vrij neutraal.

Ik vind deze bodylotion een aanrader! Iedereen met een gevoelige huid moet deze gewoon is proberen!

Mijn tube is bijna op, tijd om een nieuwe aan te kopen! :-) Te koop bij Kruidvat voor € 11,99.

(Visited 38 times, 1 visits today)

11 Responses to “Review: Kneipp bodylotion”

Leave a Reply


CommentLuv badge

Welkom!
Image and video hosting by TinyPic Welkom op Nymphette! Hier vind je elke dag een nieuwe update over beauty! Heb je vragen, ideeën? Mail me dan op info@nymphette.be Liefs Marijke
Follow on Bloglovin
 photo MAJH10_zpsukazuipi.jpg
Categorieën