Sample Review: L’Occitane Verbena

Toen ik vorige maand naar London ging nam ik heel wat mini’s mee, waaronder ook deze van L’Occitane. Vandaag mijn mening over de Verbena Shower Gel en Verbena Body Lotion.

Beide producten zijn van de Verbena lijn. Een lijn waarin alle producten een heerlijke citroengeur hebben.

Verbena Shower Gel € 13 (250 ml)

Deze douchegel voor het lichaam, die ideaal is voor de gevoelige huid, reinigt op zachte wijze en geeft de huid een heerlijke citroenfrisse lentegeur.

Wat ruikt deze héérlijk! Een frisse, citroengeur, waar je meteen wakker van wordt. De douchegel schuimt goed en is erg mild voor je huid. Achteraf is een bodymilk wel fijn om je huidje te hydrateren.

Verbena Body Lotion € 20 (250 ml)

Deze lichaamsmelk met een hoge concentratie druivenpitolie hydrateert en voedt de opperhuid. Het ijzerhardextract verzacht de huid en laat een lichte geur achter.

Ook de bodylotion heeft de frisse citroengeur. Hij smeert goed uit, dringt snel in mijn huid en hydrateert goed.

Ik ben erg tevreden over beide producten. Of ik de fullsizes meteen ga kopen? Dat niet, al is het wel een idee om een L’Occitane setje op mijn kerstlijstje te zetten. :-)

Hebben jullie producten van L’Occitane?

(Visited 25 times, 1 visits today)

14 Responses to “Sample Review: L’Occitane Verbena”

Leave a Reply


CommentLuv badge

Welkom!
Image and video hosting by TinyPic Welkom op Nymphette! Hier vind je elke dag een nieuwe update over beauty! Heb je vragen, ideeën? Mail me dan op info@nymphette.be Liefs Marijke
Follow on Bloglovin
 photo MAJH10_zpsukazuipi.jpg
Categorieën