Review: La Roche Posay Rosaliac

Heb je een gevoelige huid, die regelmatig roodheden vertoont? Lees dan snel verder…

Rosaliac AR Intense van La Roche Posay is een intensief serum speciaal voor de gevoelige en kwetsbare huid neigend naar couperose. Het product bevat Ambophenol, een natuurlijk extract rijk aan polyfenolen om de biologische oorsprong van lokale roodheid aan te pakken. Zonder conserveermiddel en zonder parabenen.

Gebruik: dagelijks ‘s ochtends en ‘s avonds aanbrengen op de nodige zones. Voor een optimale effectiviteit, gebruik een hydraterende verzorging met bescherming tegen UV stralen, een veroorzaker van roodheid.

Het serum bevat het ingrediënt Ambophenol wat werkt op 3 niveau’s: ultra-kalmerend, bescherming van de microvaatjes en heeft een antioxidirende werking.

Het serum komt in een handig flesje met pompje (dat trouwens hermetisch afgesloten is, zo kunnen de bacteriën niet binnendringen). Ik breng het serum zowel ‘s ochtends als ‘s avonds aan op mijn wangen, die hebben altijd last van wat roodheden (couperose). Ik voel meteen dat dit serum mijn huid kalmeert. En dat zie je ook. De roodheden worden duidelijk minder. Ik merk ook echt aan mijn huid dat ik dit serum nu al een tijdje gebruik.

Het serum heeft een gelachtige textuur en is oranje van kleur. Het is makkelijk aan te brengen en dringt snel in je huid. Het voelt echt verzachtend aan op je huid!

Ingrediënten

Ik vind het serum een echte aanrader! Mijn gevoelige huid met roodheden op de wangen is duidelijk gekalmeerd. Ik moet zeggen dat ik steeds meer en meer fan begin te worden van La Roche Posay! Ik ben heel benieuwd om meer producten van hen uit te testen. Op de wishlist staat nu het Thermaal Water en de Rosaliac UV SPF15 dagcrème!

Het serum is te koop bij je apotheek voor € 20,90 (40ml).

13 Responses to “Review: La Roche Posay Rosaliac”

 • Ik heb deze ook maar dan de meer ” groenige” versie, ben er heel blij mee !

  [Reply]

  Marijke Reply:

  ja, fijn serum hé!

  [Reply]

 • Veroniek:

  Deze ga ik onthouden, ik krijg nl. zelf ook meer en meer last van rode vlekken in mijn gezicht. En voor die prijs kan ik wel eens proberen of het bij mij ook werkt.

  [Reply]

  Marijke Reply:

  ik vind het heel erg fijn werken.

  [Reply]

 • Deze heb ik ook! Ik was er in het begin een grote fan van, maar na een tijdje leek het alsof mijn huid er gewoon niet meer op reageerde. En dus kwam de roodheid terug. Hopelijk is dat bij jou niet het geval!

  [Reply]

  Marijke Reply:

  oei, misschien niet constant gebruiken, maar meer in ‘kuurvorm’ Een weekje per maand ofzo?

  [Reply]

 • Lisa:

  Oh, klinkt erg fijn! :)

  [Reply]

  Marijke Reply:

  ja, erg fijn!

  [Reply]

 • Dat ziet er heel fijn uit! Ik begin ook steeds meer last te krijgen van roodheid rond de neus en op de wangen. Dus ik ga het zeker proberen! Bedankt!

  [Reply]

  Marijke Reply:

  graag gedaan :-) De Avène Skin Recovery Cream is ook een aanrader!

  [Reply]

 • Valerie:

  Dat gebruikte ik vroeger ook, maar ik ben meer fan van ‘Anti-rougeurs’ van Avène.

  [Reply]

  Marijke Reply:

  die wil ik ook nog is testen! Avène heeft ook hele fijne producten hé!

  [Reply]

 • […] Serum: Dit serum is voor de gevoelige huidjes neigend naar couperose. Ook hier heb ik al een review van […]

Leave a Reply


7 + 2 =

CommentLuv badge