Review: La Roche Posay Rosaliac

Heb je een gevoelige huid, die regelmatig roodheden vertoont? Lees dan snel verder…

Rosaliac AR Intense van La Roche Posay is een intensief serum speciaal voor de gevoelige en kwetsbare huid neigend naar couperose. Het product bevat Ambophenol, een natuurlijk extract rijk aan polyfenolen om de biologische oorsprong van lokale roodheid aan te pakken. Zonder conserveermiddel en zonder parabenen.

Gebruik: dagelijks ’s ochtends en ’s avonds aanbrengen op de nodige zones. Voor een optimale effectiviteit, gebruik een hydraterende verzorging met bescherming tegen UV stralen, een veroorzaker van roodheid.

Het serum bevat het ingrediënt Ambophenol wat werkt op 3 niveau’s: ultra-kalmerend, bescherming van de microvaatjes en heeft een antioxidirende werking.

Het serum komt in een handig flesje met pompje (dat trouwens hermetisch afgesloten is, zo kunnen de bacteriën niet binnendringen). Ik breng het serum zowel ’s ochtends als ’s avonds aan op mijn wangen, die hebben altijd last van wat roodheden (couperose). Ik voel meteen dat dit serum mijn huid kalmeert. En dat zie je ook. De roodheden worden duidelijk minder. Ik merk ook echt aan mijn huid dat ik dit serum nu al een tijdje gebruik.

Het serum heeft een gelachtige textuur en is oranje van kleur. Het is makkelijk aan te brengen en dringt snel in je huid. Het voelt echt verzachtend aan op je huid!

Ingrediënten

Ik vind het serum een echte aanrader! Mijn gevoelige huid met roodheden op de wangen is duidelijk gekalmeerd. Ik moet zeggen dat ik steeds meer en meer fan begin te worden van La Roche Posay! Ik ben heel benieuwd om meer producten van hen uit te testen. Op de wishlist staat nu het Thermaal Water en de Rosaliac UV SPF15 dagcrème!

Het serum is te koop bij je apotheek voor € 20,90 (40ml).

(Visited 467 times, 1 visits today)

13 Responses to “Review: La Roche Posay Rosaliac”

Leave a Reply


CommentLuv badge

Welkom!
Image and video hosting by TinyPic Welkom op Nymphette! Hier vind je elke dag een nieuwe update over beauty! Heb je vragen, ideeën? Mail me dan op info@nymphette.be Liefs Marijke
Follow on Bloglovin
 photo MAJH10_zpsukazuipi.jpg
Categorieën