Catrice Nymphelia

Zacht en vrouwelijk en toch sterk en sensueel – dit is de perfecte omschrijving voor de wereld van de nimfen. Een mysterieuze wereld die zweeft tussen de natuur en mystiek – beeldschone godinnen die de krachten van de natuur belichamen. Dit komt tot uiting in het kleurenschema van de Limited Edition “Nymphelia” by CATRICE. Warm rood, oranje en bruintinten uit het bos worden gecombineerd met groen- en nudetinten die de lente tot leven brengen in februari en maart 2012. Deze natuurlijke, moderne en sensuele make-upcollectie is geïnspireerd op de internationale catwalks waar elegante maar ook sterke vrouwen te zien zijn. Nymphelia – mystiek en mythisch.

Intensif’eye Wet&Dry Shadow € 3,99 / stuk

Vol vreugde en kleur, levendig! De gemarmerde Baked Eye Shadows bieden elk een combinatie van drie kleuren voor een heldere en multi-dimensionale look. De interactie van de bruin- en groentinten zorgt voor een prachtige sprookjesachtige look met een krachtige touch. De Intensif’eye Wet&Dry Shadows kunnen droog of vochtig aangebracht worden. Droog creëren de oogschaduwen subtiele effecten en vochtig geven ze een intensere kleur en een krachtig effect. Verkrijgbaar in 020 Charly’s Chocolate Factory en 040 Have You Seen Alice?

Lashes to Mystify € 3,99

De expressieve Lashes to Mystify maakt ogen extra sensueel. Geïnspireerd door de natuur, geven ze elke vrouw iets unieks en mystieks. In combinatie met de diepe kleuren van de Smokey Eyes Set en eyeliner in mysterieus groen is dit een perfecte aanvulling op de oogmake-up van sterke, elegante vrouwen.

Smokey Eyes Set € 4,49

Mysterieus, smokey, vol effecten: de nieuwe mystieke, lichte smokey eyes set biedt ultieme garantie voor een mystieke en expressieve look. Met vier optimaal op elkaar afgestemde groentinten en de professionele dubbele applicator met een spons voor de oogschaduw en een kwastje voor de eyeliner. Zo creëer je een natuurlijke en sensuele oogmake-up voor elke gelegenheid!

Lashes to Kill Mascara Black-Green Eye-Opening Effect Mascara € 3,99


Pure verleiding met een nimf-achtige uitstraling. Adembenemend volume, sensationele lengte en een unieke krul zijn gegarandeerd. CATRICE Lashes to Kill Mascara in onpeilbaar diep zwart-groen is het ultieme wapen voor betoverende ogen die de verleidingskunst van de nimfen beheersen! De meest populaire mascara van CATRICE in een limited kleur. Verkrijgbaar in C01 Black-Green.

Eye Liner Pen € 2,99

Bergen, mossen en weiden – de bijna zwarte eyeliner pen is geïnspireerd op het groen uit de natuur. De mysterieus groene kleur zorgt voor onweerstaanbare en mystieke momenten! De vilten tip zorgt voor een ideale kleurverdeling en een precies accent dat urenlang mooi blijft zonder te vlekken. In combinatie met de Nymphelia Lashes to Kill Mascara in zwart-groen krijgt elke vrouw de ogen waarvan zij droomt! verkrijgbaar in in 060 Black Green.

Unbeleaf‘able Blush € 4,49

De gemarmerde Baked Powder Blush geeft de huid een natuurlijke en frisse uitstraling dankzij de combinatie van drie warme tinten – rood, oranje en nude. Het resultaat: een frisse en stralende teint alsof je zojuist in de ochtenddauw op blote voeten in een ongerept bos hebt gedanst. Zo mooi en adembenemend… Verkrijgbaar in C01 Dancing Nymphs.

Lip Colour Cream € 3,79

Verbluffende glanseffecten voor de lippen: Lip Colour Cream in drie sensuele kleuren geeft lippen een prachtige, natuurlijke glans. Dankzij de aangename romige textuur, verwennen ze lippen en zorgen ze voor een oogverblinde look. Zacht en vriendelijk als mos en zoveel meer dan kleur en verzorging… Verkrijgbaar in C01 Spring Kiss, C02 Blossom and C03 Nymph’s Glow.

Ultimate Nail Lacquer € 2,49

Ultiem langhoudende textuur, ultieme dekking, ultieme glans. De nagellaktinten van Nymphelia zijn geïnspireerd door de kleuren van de natuur en de mystiek van nimfen: warme tinten, als fel rood, bruin en mosgroen worden aangevuld met fascinerend diepgroen dat doet denken aan een mysterieuze waterpoel. Deze rijke kleuren zorgen voor een mooi contrast met elegante, zachte nudetinten. Dankzij het extra brede kwastje, kan de nagellak met slechts één streek nauwkeurig worden aangebracht. Verkrijgbaar in C01 Be Pool, 670 It’s Rambo No. 5, 830 Salmon & Garfunkel, 690 Fred Said Red en 710 Dulce & Havanna

Ik vind vooral de blush en de baked oogschaduws er mooi uitzien! En wie van jullie durft de straat op met die wimpers? 😉

Deze collectie is vanaf februari te koop bij je Kruidvat winkel.

(Visited 33 times, 1 visits today)

24 Responses to “Catrice Nymphelia”

Leave a Reply


CommentLuv badge

Welkom!
Image and video hosting by TinyPic Welkom op Nymphette! Hier vind je elke dag een nieuwe update over beauty! Heb je vragen, ideeën? Mail me dan op info@nymphette.be Liefs Marijke
Follow on Bloglovin
 photo MAJH10_zpsukazuipi.jpg
Categorieën