Je make up verwijderen met een gezichtsolie.

Om je gezicht ’s avonds te reinigen heb je meer dan alleen een reinigingsmelk nodig. Je moet je oogmake up verwijderen én je gezichtsmake up. Pas daarna kan je je gezicht reinigen met een reinigingsmelk. Je make up verwijderen kan je met reinigingsdoekjes, een miccelaire lotion of een reinigingsolie doen. En dat laatste is mijn favoriete manier om mijn huid goed te reinigen.

Ik heb 3 verschillende reinigingsolie’s in mijn badkamerkastje staan. De Dermalogica PreCleanse is al jaren favoriet, maar sinds kort heb ik ook mini’s van de MAC Cleanse Off Oil en de L’Occitane Cleansing Oil.

Hoe gebruik je nu zo’n reinigingsolie? Je brengt de olie aan op je gezicht en masseert dit goed in. Dan maak je je handen nat en masseer je je gezicht weer, nu word de olie een soort van reinigingsmelk die al je make up verwijdert. Afnemen met watjes en dan kan je je gezicht reinigen met je reinigingsmelk.

Dit is de eerste reinigingsolie die ik ooit heb uitgetest. En ik was meteen fan. Deze PreCleanse is hemels voor de droge, gevoelige huidjes. Hij heeft een neutrale geur en komt in een handige verpakking. De opening van de verpakking is ook prima, er komt precies de hoeveelheid olie uit die je nodig hebt. Deze PreCleanse bevat 150 ml en is te koop bij Instant Spa voor € 46. (Of kijk even op JerseyBeautyCompany, daar zijn de Dermalogica producten iets goedkoper.)

Ook MAC heeft een reinigingsolie in het gamma. Deze Cleanse Off Oil kocht ik in minivariant (30ml) voor zo’n € 9,50. De fullsize variant bevat 150 ml en kost € 22,50. Ook deze is erg fijn! Hij ruikt een beetje naar lavendel, niet heel fel hoor. De verpakking is ook heel handig met het pompje. Deze zal ik zeker fullsize kopen!

Ook L’Occitane heeft een reinigingsolie in hun Apple gamma, een gamma dat beschermt tegen vroegtijdige veroudering. Zoals de naam al doet vermoeden ruikt deze Cleansing Oil naar appeltjes, erg lekker! Ook deze olie haalt alle make up van mijn gezicht op een zachte manier. Enig nadeel van deze is de verpakking, best onhandig zo zonder pompje ofzo. Maar gelukkig heeft de fullsize variant dat wel. De fullsize variant bevat 200 ml en kost € 16.

Welke nu mijn favoriet is? Ik kan niet kiezen. Ik denk dat ik volgende keer is die van L’Occitane of die van MAC ga kopen, toch wat goedkoper dan die van Dermalogica.

Gebruiken jullie ook een reinigingsolie om je gezicht te reinigen?

(Visited 98 times, 1 visits today)

24 Responses to “Je make up verwijderen met een gezichtsolie.”

Leave a Reply


CommentLuv badge

Welkom!
Image and video hosting by TinyPic Welkom op Nymphette! Hier vind je elke dag een nieuwe update over beauty! Heb je vragen, ideeën? Mail me dan op info@nymphette.be Liefs Marijke
Follow on Bloglovin
 photo MAJH10_zpsukazuipi.jpg
Categorieën