Review: Dove Sensitive Skin Voedende Douchecrème

Ik ben al langer fan van de Dove Douchecrèmes. En toen ik deze enkele weken geleden kreeg toegestuurd was ik meteen benieuwd. Ik gebruik hem nu zo’n 2 weken en vandaag lees je mijn mening erover!

Deze voedende douchecrème is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid. De douchegel is zeepvrij en dermatologisch getest. Onze unieke combinatie van hydraterende ingrediënten verrijkt met huideigen lipiden, wordt in de huid opgenomen om deze diep te voeden tijdens het douchen. Dove helpt de schoonheid van je huid van binnenuit op te bouwen voor een mooiere huid. Diep voedend, ultra zacht en altijd mooi.

De Sensitive Skin douchegel bevat ‘Nutrium moisture’ dat de huid diep gaat voeden. Deze douchegel schuimt lichtjes en reinigt mijn huid op een milde manier. De geur is basic, een echte Dove geur. Ik vind de douchegel erg fijn, hij is heel mild voor je huid en droogt ze ook niet uit. Integendeel, je huid voelt erg zacht aan na gebruik van deze douchegel.

Bij de ingrediënten zie je ook meteen dat Sodium Laureth Sulfate niet op de 2e plaats staat, wat bij de meeste douchegels wel zo is. Hij is dus echt veel milder dan andere douchegels.

Ik kan deze douchecrème dus zeker aanraden. Hij is te koop voor € 3,99 (250 ml).

(Visited 74 times, 1 visits today)

9 Responses to “Review: Dove Sensitive Skin Voedende Douchecrème”

Leave a Reply


CommentLuv badge

Welkom!
Image and video hosting by TinyPic Welkom op Nymphette! Hier vind je elke dag een nieuwe update over beauty! Heb je vragen, ideeën? Mail me dan op info@nymphette.be Liefs Marijke
Follow on Bloglovin
 photo MAJH10_zpsukazuipi.jpg
Categorieën