Review: Redken Extreme

Ons haar krijgt flink wat te verduren… Haardrogers, stijltangen, krultangen,…En dat merk je soms wel eens, je haren zijn droog en glanzen niet meer.. Tijd om je haar is flink te verwennen. Deze Redken Extreme lijn bevat dé producten die je haar weer helemaal gezond maken!

De nieuwe EXTREME bevat het exclusieve Interlock Protein Network, een nieuw revolutionair verspreidingssysteem dat de proteïnen naar de kern van de vezel vervoert, en het krachtige Fortifying complex om de inwendige sterkte te herstellen, de oppervlaktebescherming weder op te bouwen en het breken te vermijden. De nieuwe collectie omvat sterproducten met een vernieuwde formule en twee nieuwe intens voedende maskers om alle types beschadigd haar op maat te herstellen.

Extreme Shampoo € 300 ml € 20,50

Heeft een rijk en overvloedig schuimend effect dat het haar mild reinigt, versterkt en glanzend maakt. Deze shampoo reinigt mild en versterkt het haar.

De shampoo ruikt lekker, zo’n echte kappersgeur. Hij schuimt goed en reinigt mijn haar op een milde manier. Achteraf is een conditioner/masker wel aan te raden.

Anti-Snap Leave In Treatment 250 ml € 28,30

Beschermt het haar tegen de warmte, vermindert de wrijving van het borstelen en voorkomt breken en gespleten punten. Dit treatment beschermt je haar tegen de warmte (van stylingtools), wrijving en potentiële beschadiging. Anti-snap levert xylosesuiker aan dat de proteïnen verbindt op hoge temperaturen om het haar te versterken en te beschermen.

Deze leave in treatment verzorgt je haar niet alleen, het beschermt je haar ook tegen de hitte. Mijn haar wordt hier heel erg zacht van en krijgt een mooie glans.

Strength Builder fortifying Rinse-Out Masker 250 ml € 32,80

Voedt het haar in de diepte en versterkt het van binnenuit voor beter gecontroleerd en bewerkbaar haar. Door het haar in de diepte te voeden met deze Strength Builder kunnen de haarschubben verzacht en gladgemaakt worden door ze met proteïnen aan te vullen. Het haar is zachter, meer glanzend en ziet er gezond uit!

Dit is dé musthave van de Extreme lijn! Wanneer ik deze gebruikt heb ziet mijn haar er perfect uit. Het glanst mooit, voelt zacht aan, is gevoed, mijn haar kroest niet,.. Mijn haar ziet er echt gezond uit!

Ik gebruik deze producten nu enkele weken en wauw, mijn haar heeft er nog nooit zo goed uitgezien. :-) Echt, als deze producten op zijn, koop ik ze zeker opnieuw! Ja, ze zijn best duur, maar ik vind ze hun prijs zeker waard! Deze producten doen echt iets voor je beschadigd haar.

Redken is te koop bij de Redken kappers.

(Visited 184 times, 1 visits today)

18 Responses to “Review: Redken Extreme”

Leave a Reply


CommentLuv badge

Welkom!
Image and video hosting by TinyPic Welkom op Nymphette! Hier vind je elke dag een nieuwe update over beauty! Heb je vragen, ideeën? Mail me dan op info@nymphette.be Liefs Marijke
Follow on Bloglovin
 photo MAJH10_zpsukazuipi.jpg
Categorieën