150 jaar Roger & Gallet: Fleur d’Osmanthus

Roger & Gallet viert dit jaar z’n 150e verjaardag!! En dat vieren ze met een tijdelijke collectie!

Deze tijdelijke collectie bestaat uit de ‘Eau de Cologne Jean Marie Farina’, de ‘ Eau Fraîche Bois D’Orange’ en de ‘Eau Fraîche Fleur D’Osmanthus’. Die laatste kreeg ik thuisgestuurd en daar ben ik héél erg blij mee :-)

Deze Eau Fraîche Fleur D’Osmanthus bevat neroli en osmanthus, een vleugje sinaasappel, tonkaboom, sandelhout en benzoë voor een subtiel houtig accent. Deze Eau Fraîche Fleur D’Osmanthus bezorgt lichaam en geest een euforisch gevoel. 

Zo’n mooie verpakking!

De Eau Fraîche is zeker geen Eau de Cologne of een Parfum. Je kan het eerder een geparfumeerd water noemen. Het blijft dus niet zo heel erg lang hangen. Persoonlijk vind ik dat niet zo erg. Met deze verfrissende geur spray ik het liefst enkele keren per dag! Instant opkikker!

De flacons bevatten 100 ml en kosten € 45/stuk. Enkel en alleen te koop bij de apotheek!

(Visited 32 times, 1 visits today)

10 Responses to “150 jaar Roger & Gallet: Fleur d’Osmanthus”

Leave a Reply


CommentLuv badge

Welkom!
Image and video hosting by TinyPic Welkom op Nymphette! Hier vind je elke dag een nieuwe update over beauty! Heb je vragen, ideeën? Mail me dan op info@nymphette.be Liefs Marijke
Follow on Bloglovin
 photo MAJH10_zpsukazuipi.jpg
Categorieën