Bobbi Brown Spring 2012 Neons & Nudes

Bobbi Brown is zo’n merk waar ik nog heel wat spulletjes van wil uittesten. De verpakkingen zijn classy, en de kwaliteit is super. Ik heb er 1 oogschaduw van die ik erg fijn vind. Vandaag toon ik jullie de Neons & Nudes Collection!

Photobucket

De collectie bevat zowel nude tinten als fellere kleurtjes. Laten we is kijken naar de prachtige make up items die deze collectie bevat.

Photobucket

Mijn favoriet van de collectie is zeker het Ultra Nude Eye Palette (€ 55,92). Dit palette bevat 6 nude-kleurige oogschaduws en is limited edition!

Photobucket

De Nude Peach en Nude Pink zijn nieuwe blushes (€ 27,45/ stuk) die wel in het vaste assortiment komen. Yeey! Ik vind ze beide prachtig!

Photobucket

Deze Inkliner in Really Black (€ 24,40) is limited edition en lijkt me door z’n punt heel makkelijk om aan te brengen.

Photobucket

Dan het Neons gedeelte van de collectie. De lipsticks! Atomic Orange, Neon Pink en Uber Beige zijn 3 felle kleurtjes die ook in de vaste collectie zullen blijven. (€ 24,40/ stuk)

Photobucket

 

En als laatste hebben we nog de lipglossjes. Die zien er misschien flashy uit, maar op je lippen zijn ze iets transparanter. De kleuren Citrus, Cosmic Pink en Ultra Violet zijn te koop voor € 23,39 / stuk.

Benieuwd naar deze collectie? Breng dan eens een bezoekje aan de Bobbi Brown Store in Brussel.( A. Ortsstraat 11A, naast Cosmeticary)

(Visited 24 times, 1 visits today)

18 Responses to “Bobbi Brown Spring 2012 Neons & Nudes”

Leave a Reply


CommentLuv badge

Welkom!
Image and video hosting by TinyPic Welkom op Nymphette! Hier vind je elke dag een nieuwe update over beauty! Heb je vragen, ideeën? Mail me dan op info@nymphette.be Liefs Marijke
Follow on Bloglovin
 photo MAJH10_zpsukazuipi.jpg
Categorieën