Lush Sample Reviews: Helping Hands & Ro’s Argan Body Conditioner

Staaltjes, ik vind het altijd leuk om te krijgen. Ideale manier om dingen uit te testen voor je het fullsize koopt. Bij mijn laatste Lush bezoekje kreeg ik 2 samples mee, Helping Hands en Ro’s Argan Body Conditioner. Ik testte beide uit en vandaag lees je mijn mening erover!

Photobucket

Ro’s Argan BodyConditioner € 29,95 (225g) 

Deze bodyconditioner zit tjokvol verzorgende ingrediënten zoals cacaoboter, fair trade shea boter, paranotenolie, amandelolie, goji bessensap, cupuacaboter en arganolie. Arganolie is een kostbare olie die vol Vitamine E en essentiële vetzuren zit, we halen het uit Marokko. Dat is het enige land waar deze zeldzame boom groeit! De geur van deze conditioner is Rose Jam, Simon’s nieuwste parfum, een lichte, speelse rozengeur. Je gebruikt deze conditioner zoals je een haarconditioner zou gebruiken: Verdeel het over je schone, natte huid, laat het even intrekken, afspoelen, dep je huid daarna voorzichtig droog. Je hebt geen bodylotion meer nodig en ruikt goddelijk. Een superuitvinding, al zeggen we het zelf!

Photobucket

Deze body conditioner gebruik je dus na je douchegel/zeepje. Je laat hem even inwerken, je spoelt het af en hello zachte, gevoede huid! Je hebt geen bodylotion meer nodig achteraf. Hij ruikt naar roosjes, yummie! Ik vind deze echt ontzettend fijn! Ik zal hem zeker fullsize kopen. Enig nadeel? Een grote pot kost € 29,95.

Helping Hands € 11,95 (100g)

Helping Hands is gemaakt met kamille, lavendel en honing om je ruwe handen aan te pakken. Het bevat ook verzachtende lijnzaadolie, amandelolie, sheaboter en cacaoboter, wat je dorstige huid zo op kan slurpen. 

Photobucket

Een handcrème in een potje vind ik eigenlijk niet zo praktisch, liever in een tube. Maar dit is meer zo’n handcrème die je ’s avonds aanbrengt om een hele nacht z’n werk te laten doen. Het liefst in van die katoenen handschoentjes 😉 Hij ruikt naar Dream Cream, een geur waar je even aan moet wennen. Maar hij is super! De voorbije weken had ik best droge handen van die koude buiten. Maar deze voedt mijn handen prima! Hij dringt niet zo heel snel in, maar zoals ik al zei, deze is ideaal om te gebruiken voor het slapengaan. Ook deze zal ik zeker nog is fullsize aankopen.

Beide producten zijn dus zeker aanraders. Heb jij deze al is uitgetest?

PS: Vandaag is trouwens de laatste dag dat je kan meedoen aan de L’Oréal Valentijnswinactie! Dus doe nog snel mee als je dat nog niet gedaan had! :-) Succes! 

(Visited 28 times, 1 visits today)

16 Responses to “Lush Sample Reviews: Helping Hands & Ro’s Argan Body Conditioner”

Leave a Reply


CommentLuv badge

Welkom!
Image and video hosting by TinyPic Welkom op Nymphette! Hier vind je elke dag een nieuwe update over beauty! Heb je vragen, ideeën? Mail me dan op info@nymphette.be Liefs Marijke
Follow on Bloglovin
 photo MAJH10_zpsukazuipi.jpg
Categorieën