Max Factor Make Up!

Mijn favoriete mascara is van Max Factor, de False Lash Effect! Maar wat vind ik van de andere make upjes van Max Factor? Dat lees je vandaag!

Ik kreeg een poeder, een duo oogschaduw, een concealer en een wit oogpotloodje!

Creme Puff Poeder € 13,49

Deze Creme Puff poeder heeft een zwarte verpakking mét een puff sponsje. Al breng ik hem liever aan met een grote poederkwast, met het sponsje krijg je snel vlekken. Ik ben geen fan van de geur, maar het poeder doet goed z’n werk. Ik heb de kleur 05 Translucent die perfect is voor mijn huid. Ook verkrijgbaar in de kleuren: Medium Beige, Deep Beige, Candle Glow, Sun Frolic en Gay Whisper.

MasterPiece Under-eye Concealer € 10,99

De Under-Eye Concealer bevat een sponsapplicator. Er komt product in de applicator door aan het einde van de verpakking te draaien. Er komt precies genoeg product uit voor beide ogen.

Ik heb de kleur Beige die een tikkeltje te donker is… Maar best een fijne under eye concealer. Ook verkrijgbaar in de kleuren Ivory en Fair.

Kohl Pencil-White € 7,49

Een wit oogpotloodje hoort gewoon in je stash. Je krijgt er meteen een wakkere blik van. Een fijn potloodje dat makkelijk aanbrengt!

Smokey Eye Effect Eyeshadow-Bronze Haze € 13,99

Deze Smoky Eye Effect Eyeshadow bevat 2 kleuren, shimmery nude en bruin. De lichtste kleur breng je aan op je ooglid, de donkere kleur in je crease en op je wimperrand.

De kleurtjes vind ik heel erg mooi. Ik bracht de shimmery kleur aan op mijn oogleden en wanneer ik deze wou gaan blenden lukt het niet zo goed. Ik blende met mijn vingers en ik had al snel meer product op mijn vingers dan op mijn oogleden. Het product glijdt van mijn oogleden… Zo jammer. Maar je kan deze altijd als highlighter of als oogschaduwbasis gebruiken.

Ik vind de make upjes allemaal fijn, al zou ik de Smokey Eye Effect Eyeshadow niet opnieuw kopen.

Gebruik jij Max Factor make up?

(Visited 44 times, 1 visits today)

19 Responses to “Max Factor Make Up!”

Leave a Reply


CommentLuv badge

Welkom!
Image and video hosting by TinyPic Welkom op Nymphette! Hier vind je elke dag een nieuwe update over beauty! Heb je vragen, ideeën? Mail me dan op info@nymphette.be Liefs Marijke
Follow on Bloglovin
 photo MAJH10_zpsukazuipi.jpg
Categorieën