Max Factor Make Up!

Mijn favoriete mascara is van Max Factor, de False Lash Effect! Maar wat vind ik van de andere make upjes van Max Factor? Dat lees je vandaag!

Ik kreeg een poeder, een duo oogschaduw, een concealer en een wit oogpotloodje!

Creme Puff Poeder € 13,49

Deze Creme Puff poeder heeft een zwarte verpakking mét een puff sponsje. Al breng ik hem liever aan met een grote poederkwast, met het sponsje krijg je snel vlekken. Ik ben geen fan van de geur, maar het poeder doet goed z’n werk. Ik heb de kleur 05 Translucent die perfect is voor mijn huid. Ook verkrijgbaar in de kleuren: Medium Beige, Deep Beige, Candle Glow, Sun Frolic en Gay Whisper.

MasterPiece Under-eye Concealer € 10,99

De Under-Eye Concealer bevat een sponsapplicator. Er komt product in de applicator door aan het einde van de verpakking te draaien. Er komt precies genoeg product uit voor beide ogen.

Ik heb de kleur Beige die een tikkeltje te donker is… Maar best een fijne under eye concealer. Ook verkrijgbaar in de kleuren Ivory en Fair.

Kohl Pencil-White € 7,49

Een wit oogpotloodje hoort gewoon in je stash. Je krijgt er meteen een wakkere blik van. Een fijn potloodje dat makkelijk aanbrengt!

Smokey Eye Effect Eyeshadow-Bronze Haze € 13,99

Deze Smoky Eye Effect Eyeshadow bevat 2 kleuren, shimmery nude en bruin. De lichtste kleur breng je aan op je ooglid, de donkere kleur in je crease en op je wimperrand.

De kleurtjes vind ik heel erg mooi. Ik bracht de shimmery kleur aan op mijn oogleden en wanneer ik deze wou gaan blenden lukt het niet zo goed. Ik blende met mijn vingers en ik had al snel meer product op mijn vingers dan op mijn oogleden. Het product glijdt van mijn oogleden… Zo jammer. Maar je kan deze altijd als highlighter of als oogschaduwbasis gebruiken.

Ik vind de make upjes allemaal fijn, al zou ik de Smokey Eye Effect Eyeshadow niet opnieuw kopen.

Gebruik jij Max Factor make up?

19 Responses to “Max Factor Make Up!”

 • Die under-eye concealer met sponsje lijkt wel leuk! Heb ik nog nooit gebruikt :)

  [Reply]

  Marijke Reply:

  ja, is fijn!

  [Reply]

 • Lien:

  Ik heb deze ook getest en was zelf ook niet echt overtuigd over de Smokey Eye Effect Eyeshadows. Ze zijn niet geschikt voor mijn vette oogleden. Het poeder vind ik fijn, maar zoals je zegt, hij ruikt echt naar de make-up van uit grootmoeders tijd. :) Het witte oogpotlood vind ik ook super, net als de andere oogpotloden van Max Factor. :)

  [Reply]

  Marijke Reply:

  ja, ik ben vooral fan van de liquid effect pencils!

  [Reply]

 • Van de Smokey Eye Effect Eyeshadow ben ik ook niet echt fan. Zo jammer want de kleuren zijn wel mooi!

  [Reply]

  Marijke Reply:

  ja, vind het ook jammer, idd mooie kleuren!

  [Reply]

 • Ik vind vooral hun mascaras heel erg goed!

  [Reply]

  Marijke Reply:

  ja, ik ook! Vooral de False LAsh Effect!

  [Reply]

 • Elke:

  Ik ben echt fan van de mascaras van MaxFactor! :D

  [Reply]

  Marijke Reply:

  ik ook! Vooral van de False LAsh Effects

  [Reply]

 • Deb:

  Zo’n wit potloodje wil ik ook nog eens aanschaffen. Ik ben wel benieuwd naar het effect bij mij. Ik gebruik zelf geen Max Factor cosmetica op dit moment. Maar heb wel in het verleden hun mascara’s gebruikt.

  [Reply]

  Marijke Reply:

  De mascara’s vind ik het fijnst!

  [Reply]

 • Vera:

  De poeder heb ik ook en de False Lash Effect Fusion is nog steeds mijn favoriete mascara!

  [Reply]

 • Vera:

  De poeder heb ik ook en de False Lash Effect Fusion is nog steeds mijn favoriete mascara!

  [Reply]

  Marijke Reply:

  ook mijn favoriete mascara!

  [Reply]

 • Ik heb ook een heleboel make-up van Max Factor, echt een héél erg fijn merk! Ik heb nu een under eye concealer van Elf, maar misschien probeer ik deze van Max Factor ook een keertje, vind dat echt onmisbaar :) !

  [Reply]

  Marijke Reply:

  ja, altijd prettig voor de walletjes en donkere kringen hé ;-)

  [Reply]

 • Mooie producten! Wat leuk dat ze de poeder weer in een oude variant hebben geschonken, echt iets van vroeger. :D Tegenwoordig zit er een spiegeltje in, of moet je het openklappen. True that, een wit oogpotlood is een must!

  [Reply]

  Marijke Reply:

  jaa, instant wakkere blik met een wit oogpotloodje!

  [Reply]

Leave a Reply


8 − 6 =

CommentLuv badge