Nivea Invisible Deodorants

Een tijdje geleden kreeg ik van Nivea een erg leuk pakketje. In het pakketje zaten oa deze Invisible For Black & White Deo’s. Lees verder voor mijn mening over deze deo’s.

Photobucket

Deze deo belooft heel wat:

* Geen witte strepen op zwarte kleding.

* Vermindert het ontstaan van gele vlekken.

* 48h bescherming tegen transpiratie en de milde verzorging van Nivea. 

* Zonder alcohol en kleurstoffen

* Huidverdraagzaamheid dermatologisch goedgekeurd. 

Photobucket

Deze deo heb je in een ‘Clear’ variant (de roze) en een ‘Pure’ variant (de blauwe). Eerlijk gezegd merk ik niet echt veel verschil tussen beide. Deze deo belooft dus dat hij geen witte strepen op zwarte kledij geeft. Als je deze op je oksel sprayt heb je geen last van een wit poeder. Maar ik testte het ook uit als ik hem rechtstreeks op mijn zwarte kledij spuit, helaas laat hij dan wél witte vlekken achter. Maar toch vind ik deze deo erg fijn. Hij irriteert niet, ruikt ietwat poederig, maar zorgt er wel voor dat je de hele dag fris door komt. Persoonlijk ben ik meer fan van de Double Effect Deo’s van Nivea.

Photobucket

Deze deo’s zijn te koop bij Kruidvat, je supermarkt,… voor € 3,89.

Hebben jullie de Nivea deo’s al eens getest?

(Visited 51 times, 1 visits today)

12 Responses to “Nivea Invisible Deodorants”

Leave a Reply


CommentLuv badge

Welkom!
Image and video hosting by TinyPic Welkom op Nymphette! Hier vind je elke dag een nieuwe update over beauty! Heb je vragen, ideeën? Mail me dan op info@nymphette.be Liefs Marijke
Follow on Bloglovin
 photo MAJH10_zpsukazuipi.jpg
Categorieën