Benefit They’re Real Mascara

Een hele tijd geleden kocht ik de Benefit They’re Real mascara. Ik heb hem nu enkele maanden gebruikt en dus werd het tijd voor een review.

Op de verpakking lees je de resultaten van een testpanel: 94% zag een mooi volume en een mooie krul na gebruik van deze mascara, 90% kreeg een kruleffect van de aanzet tot in de puntjes, 94% zag dat hun wimpers ‘gelift’ werden en 100% vond dat deze mascara een langdurig resultaat had. Heel wat beloftes dus…

De mascara heeft een mooie, zilveren huls. De naam van de mascara staat er met zwarte en oranje letters opgedrukt.

Deze mascara heeft een speciaal borsteltje. Het is gemaakt van kunststof en bevat kleine uitsteekseltjes.

Zoals je kan zien bevat het borsteltje ook bovenaan enkele uitsteekseltjes. Hiermee kan je gemakkelijk bij je onderste wimpers. Je kan dus zowel het hele borsteltje gebruiken als het puntje. Met het puntje kan je echt elke wimper voorzien van een laagje mascara.

Niet zo’n duidelijke foto, i know.. Maar geloof me, dit is de beste uit de tientallen foto’s die ik genomen heb. 

De mascara brengt makkelijk aan met het handige borsteltje en zorgt er voor dat mijn wimpers goed gesepareerd zijn. Je kan met deze mascara meerdere laagjes aanbrengen zonder dat hij begint te klonteren. Ook plakken mijn wimpers niet aan elkaar bij het aanbrengen. I like! De mascara blijft de hele dag goed zitten zonder vlekjes te veroorzaken. Ondertussen is deze mascara zo goed als op, best jammer, want ik vind hem heel erg fijn. Ik heb nog enkele mascara’s in mijn stash die ik eerst moet opmaken, maar daarna koop ik deze zeker opnieuw. Een aanrader!

Deze mascara is te koop bij de Inno (met Benefit Counters) of Sephora voor € 25,90.

(Visited 38 times, 1 visits today)

36 Responses to “Benefit They’re Real Mascara”

Leave a Reply


CommentLuv badge

Welkom!
Image and video hosting by TinyPic Welkom op Nymphette! Hier vind je elke dag een nieuwe update over beauty! Heb je vragen, ideeën? Mail me dan op info@nymphette.be Liefs Marijke
Follow on Bloglovin
 photo MAJH10_zpsukazuipi.jpg
Categorieën