EVENT: The Big You!

Donderdag trok ik samen met Vanessa, Peggy en Stamatia naar UPR voor het bloggersevent ‘The Big You’. Vandaag een verslagje!

We hadden meteen een afspraakje bij MAC voor een MAC Session.

Elke Willemen, Senior Make up artist, toonde ons hoe je de perfecte Smokey eyes kon maken.

Een tafel vol MAC make up.. *kwijl* 😉

Het model van dienst was Valerie van Fashionwise

En achteraf mochten we zelf aan de slag. Ik maakte een Smokey eyes met als basis het Teddy oogpotlood, wishlist materiaal :-) Je kan trouwens zelf ook zo’n MAC Technique les volgen. Vraag zeker eens na in je MAC winkel wanneer er nog is zo’n les plaats heeft, zeer interessant!

Vanaf 23 maart vindt je bij Veritas het leuke merk ‘Soxi’. Vrolijke sokken, kleurrijke panty’s,.. En dat aan fijne prijsjes zoals € 2,50 – € 5 en € 8.

Veritas viert dit jaar zijn 120e verjaardag en viert dat samen met jou! Je kan namelijk zelf een ‘carré’ sjaal ontwerpen en wie weet komt jouw ontwerp dan binnenkort in de winkels te liggen. Meer informatie vindt je hier.

Er waren lekkere hapjes en drankjes voorzien, zoals deze lekkere Ice-Tea.

Bij Illy kon je zelf je blik koffie ontwerpen. Hier zie je Vanessa haar blik ontwerpen.

En mijn blik :-)

Bij Swarovski kon je zelf een armbandje maken. Leuk!

En hier is hij af!

En ook zagen we enkele mooie collecties van Swarovski. Oa deze prachtige Hello Kitty items, me wants!!!

DKNY komt met een erg leuke limited edition parfumlijn, Sweet Delicious. Met namen als Tart Key Lime, Pink Macaron en Creamy Meringue kan je al wel raden dat deze heerlijk zoet en lekker ruiken! En de flesjes zien er ook zo leuk uit! Hiervan ga ik me zeker eentje aankopen, ik denk de roze 😉 Nog even geduld, want deze zijn pas vanaf 16 april te koop bij Ici Paris Xl.

Yummie!!

Mooie horloges van Swatch!

Donderdag was het Internationale Vrouwendag en dat is L’Occitane niet vergeten. Ze hebben een zeepje uitgebracht dat 52% Shea Butter bevat. Deze zeepjes werden geproduceerd in Burkina Faso. L’Occitane schenkt de volledige opbrengst aan het goede doel! Het zeepje is nog even te koop bij de L’Occitane winkels.

En nog meer fijne L’Occitane producten. Echt één van mijn favoriete merken! :-)

Bij Rituals kregen we meer info over parfums. Heel interessant! Op de foto zie je de handige reisflacons. Binnenkort lees je hier meer over want we mochten er eentje uitkiezen.

Enkele make upjes van de Rituals Urban Chic collectie.

Bij ProNails kon je zelf een mooie nailart knutselen. Je creatie werd op de foto gezet en op Facebook geupload. Diegene met de mooiste creatie won een leuke prijs!

Om 16.30u was er nog een Kipling verassing! We zagen de mooie Kipling camerabags in samenwerking met Style Scrapbook.

Er stonden 4 grote cadeau’s en met een spelletje bingo werden de 4 winnaars bepaald. Ik moest nog 1 nummer hebben, maar helaas, niets gewonnen..

Maar dat kon de pret niet drukken. Het was echt een hele fijne namiddag met superfijne workshops. Ik heb er van genoten en vond het super om weer te kunnen bijpraten met collega-bloggers! Thx UPR voor deze fijne dag!

 

(Visited 55 times, 1 visits today)

25 Responses to “EVENT: The Big You!”

Leave a Reply


CommentLuv badge

Welkom!
Image and video hosting by TinyPic Welkom op Nymphette! Hier vind je elke dag een nieuwe update over beauty! Heb je vragen, ideeën? Mail me dan op info@nymphette.be Liefs Marijke
Follow on Bloglovin
 photo MAJH10_zpsukazuipi.jpg
Categorieën