L’Oréal Lash Architect 4D Mascara

Mascara’s, het blijft moeilijk om er eentje te vinden die aan al je wensen voldoet. Verlengen, volume geven, je wimpers mooi separeren,.. We hebben best wat eisen. Toen ik deze L’Oréal Lash Architect 4D binnenkreeg was ik dan ook erg benieuwd of deze nu dé mascara der mascara’s zou zijn.

De mascara komt in een zwarte verpakking met een zilveren dopje. Deze mascara zou zorgen voor een False Lash Effect in 4 dimensies. Klinkt veelbelovend.

Het borsteltje is erg handig in gebruik. Vooraan is hij iets ‘spitser’ zodat je makkelijk aan je wimpers in je binnenste ooghoek kan. De mascara verlengt en geeft een beetje volume. Maar hij zorgt er ook voor dat mijn wimpers aan mekaar gaan plakken. Je kan dus niet echt ‘werken’ met deze mascara, dan gaat hij al snel klonteren. Ook merk ik op het einde van de dag dat hij voor vlekjes onder mijn ogen zorgt.

Hij maakt z’n beloftes dus niet helemaal waar. Ik zie geen false lash effect, toch niet op mijn wimpers. Ik zal deze niet opnieuw kopen.

De L’Oréal Lash Architect 4D Mascara is te koop bij Kruidvat voor € 16,49.

 

(Visited 37 times, 1 visits today)

33 Responses to “L’Oréal Lash Architect 4D Mascara”

Leave a Reply


CommentLuv badge

Welkom!
Image and video hosting by TinyPic Welkom op Nymphette! Hier vind je elke dag een nieuwe update over beauty! Heb je vragen, ideeën? Mail me dan op info@nymphette.be Liefs Marijke
Follow on Bloglovin
 photo MAJH10_zpsukazuipi.jpg
Categorieën