Vier Pasen met Babor!

Binnen enkele weken is het alweer Pasen. Chocolade eitjes zijn altijd heel erg lekker maar helaas niet zo goed voor de lijn. Gelukkig denken de Paasklokken ook aan de beautylovers want er komen enkele fijne Paas producten uit! Je hebt uiteraard de leuke Lush badeitjes (daarover laten meer!) maar ook Babor komt met iets leuks.

Toegegeven, het is een uitdaging om dit ei te verstoppen. Maar daarvoor is het eigenlijk ook veel te mooi. Veertien bijzondere Babor fluids in voorjaarstinten zitten in het Babor paasei verborgen. Met een zachte knak geven zij hun beautygeheimen plaats: 2 ml hooggeconcentreerde werkstoffen. Professionals weten het, de knak van de ampul is the sound of beauty. Wie het ei vindt, krijgt een kuur van 2 weken met de Babor ampullen, en een benijdenswaardige frisse teint. 

Het ei bevat 14 ‘vakjes’, elk vakje bevat 1 van de 14 fluids.

Dit Babor paasei bevat:

2 x Hydra Plus Active Fluid: verlevendigende dorstlesser voor elke huid die vocht nodig heeft. Hyaluronzuur hydrateert op intensieve wijze en bindt vocht in de huid. 

2 x Algae Plus Active Fluid: de pure golf van frisse hydratatie met de kracht van de zee. Het concentraat met natuurlijke plankton-algen-extracten hydrateert langdurig. 

2 x New Skin Fluid: in water oplosbare ceramiden uit zonnebloempitten, witte lupine en smalle weegbree regeneren de lipidenmatrix. 

3 x Collagen Booster Fluid: stimuleert de huideigen collageenproductie en reorganiseert de collageenverzels in een regelmatig, stevig netwerk, voor een strakke huid. 

3 x 3D Lifting Fluid: werkt drievoudig tegen de tekenen van de tijd: rimpeltjes worden verminderd, het weefstel wordt verstrakt en de contouren worden verstevigd. Organisch silicium verbetert de dwarsverwerving en zodoende de structuur van het bindweefsel. 

1 x Direct Beauty Fluid: de snelle mooimaker voor een grootste entree. Geeft elke verslapte huid een fris en stralend uiterlijk. Sesamproteïnen en micropigmenten zorgen voor een onmiddellijk verstrakkend effect. 

1x SeaCreation Fluid: luxe verwennerij voor de huid met het zeer werkzame Babor thermophilus uit de diepzee, schelpzijde en parelproteïne. 

Ik ga ze allemaal uittesten en dan kan je binnenkort reviews verwachten!

Dit paasei van Babor is te koop bij de Babor schoonheidsinstituten (klik hier om te kijken waar er bij jou in de buurt een Babor instituut is) of op de Babor webshop voor € 42,50.

(Visited 39 times, 1 visits today)

19 Responses to “Vier Pasen met Babor!”

Leave a Reply


CommentLuv badge

Welkom!
Image and video hosting by TinyPic Welkom op Nymphette! Hier vind je elke dag een nieuwe update over beauty! Heb je vragen, ideeën? Mail me dan op info@nymphette.be Liefs Marijke
Follow on Bloglovin
 photo MAJH10_zpsukazuipi.jpg
Categorieën