Axe Anarchy For Her & For Him

Het merk ‘Axe’ kennen we allemaal wel van de leuke reclames op tv. Een bende vrouwen dat achter een man loopt die net met Axe deo gespoten heeft. Hilarisch. En ladies, goed nieuws, want nu komt Axe ook met een deo voor vrouwen!

Ze komen niet alleen met een deo-bodyspray voor vrouwen, maar ook met een nieuwe voor mannen. Anarchy For Her & For Him!

De verpakkingen zijn stoer en handig in gebruik. Als je aan de zwarte dop draait krijg je de opening te zien en kan je de deo spuiten. Het mannenflesje heeft een blauw-zwarte verpakking en de deo voor the girls heeft een wit-roze verpakking.

De ‘Anarchy For Her’ heeft een erg frisse, fruitige geur. Moeilijk te omschrijven. Ik doe het met de woorden van Axe zelf:  de geur is een mengeling van bramen en perenextracten, gemengd met een parfum van bloesems, vanille en musk. Ik vind de geur erg lekker! Ik las op andere blogs dat deze deo prikte als je hem op je oksels sprayde. Daar heb ik gelukkig niets van gemerkt. Bij mij irriteerde deze deo niet. Ik testte hem wel niet uit op net geschoren oksels, dan prikt elke deo bij mij. De deo zorgt voor een fris gevoel, de hele dag lang. Je kan deze ook gebruiken als bodyspray. Ik ben tevreden over deze deo!

Een bende mannen die achter je aanlopen omdat je met deze gespoten hebt krijg je er helaas niet bij. 😉

Ingrediënten

De mannen deo heeft een erg lekkere geur, fruitig met tinten van kruiden en gerijpt hout. Ook deze prikt niet, papa is hem volop aan het gebruiken, ruikt zoo lekker!

De Anarchy For Her & Anarchy For Him deodorants zijn te koop voor € 4,29.

Vindt jij de Axe reclames ook altijd zo leuk? Ga je deze proberen?

(Visited 79 times, 1 visits today)

20 Responses to “Axe Anarchy For Her & For Him”

Leave a Reply


CommentLuv badge

Welkom!
Image and video hosting by TinyPic Welkom op Nymphette! Hier vind je elke dag een nieuwe update over beauty! Heb je vragen, ideeën? Mail me dan op info@nymphette.be Liefs Marijke
Follow on Bloglovin
 photo MAJH10_zpsukazuipi.jpg
Categorieën