DKNY Sweet Delicious

Op het ‘The Big You Event’ kon ik al kennis maken met de ‘Sweet Delicious’ parfums van DKNY. En ze zijn yummie!! :-)

De Sweet Delicious collectie bestaat uit 3 geuren: Creamy Meringue, Tart Key Lime en Pink Macaron. Ook de flesjes zien er heel leuk uit.

Sweet Delicious Tart Key Lime € 37,60 (50 ml) 

Wie wil er taart? Deze levendige geur kenmerkt een sprankelend limoen-akkoord, in combinatie met een royale hoeveelheid sinaasappelschil, bergamot, mandarijn en neroli. Zowel pittig als zacht, verrukkelijk en onweerstaanbaar. Deze favoriet van de zoetekauw betovert de zintuigen met smakelijke eigenschappen van basilicum macaron en gember gewikkeld in vrouwelijke violet blaadjes. Dig in! 

Pink Macaron € 37,60 (50 ml) 

Heerlijk girly, deze geur is een verrukkelijk banket gevuld met watertandende noten en delicate bloemen met een sensuele crème-basis. Deze sappige traktatie start met een mix van nectarine en kumquat, gedompeld in een rozen marsepein-akkoord. Een infusie van rijke houtsoorten en tonkabonen creëert een verslavende basis, gezuiverd in zachte amber. Pluizige bloemenblaadjes maken de geur klaar voor een pretty-in-pink finale. 

Creamy Meringue € 37,60 (50 ml) 

Verwen jezelf in een decadent avontuur. Deze geur heeft een vrolijke persoonlijkheid met een gastronomische zwier en een opgewekte frisheid. Deze kleurrijke geur onthult een energieke fonkeling voorzien van vrouwelijkheid en prikkelende aantrekkelijkheid. Dit yummy brouwsel start met een citrus-mix van limoencrème, bergamot en een heerlijk ‘Crêpe Suzette’ akkoord. In het lichte midden vind je een delicate hoeveelheid gele fresia met een weelderige melange van plumeria en passiebloem. De ultieme verfijning wordt onthuld met droog cederhout en witte amber, gedrenkt in een sensuele musk. 

Ik kreeg mini parfumflesjes van deze en ben helemaal verslaafd aan ‘Pink Macaron’! Die ga ik zeker fullsize kopen! :-)

De parfums zijn vanaf vandaag te koop! Ga jij één van deze kopen?

(Visited 48 times, 1 visits today)

33 Responses to “DKNY Sweet Delicious”

Leave a Reply


CommentLuv badge

Welkom!
Image and video hosting by TinyPic Welkom op Nymphette! Hier vind je elke dag een nieuwe update over beauty! Heb je vragen, ideeën? Mail me dan op info@nymphette.be Liefs Marijke
Follow on Bloglovin
 photo MAJH10_zpsukazuipi.jpg
Categorieën