Katy Perry Lashes

De make up van Katy Perry ziet er altijd prachtig uit! Haar geheim voor volle en lange wimpers? Deze Eylure fake lashes!

Katy Perry heeft samen met Eylure een collectie van 4 wimpersetjes ontworpen. In de collectie vindt je voor iedereen de perfecte lashes. Van sweet tot sexy!

De Oh,My! Lashes zijn double lashes, deze zorgen voor volle wimpers, maar toch zijn ze licht en draagbaar.

Volgens Katy Perry zijn deze het perfecte accessoire voor je ogen. Mij lijken ze toch net iets té voor overdag. Misschien bij een heftige look voor een avondfeest ofzo?

Als je voor de eerste keer valse wimpers probeert zijn de Sweetie Pie lashes ideaal. Deze geven een lief en subtiel effect, maar zorgen voor net dat beetje meer lengte en volume.

Eerste keer valse wimpers? Check! :-) Deze ga ik dus zeker is uittesten. Wordt vervolgd 😉

Deze Cool Kitty lashes zijn de favoriet van Katy Perry! Deze zijn ideaal voor ’s avonds, een finishing touch voor bij je smokey look.

De topjes van de wimpers zijn mooi afgewerkt, volgens Katy Perry zijn dit dé perfecte avondwimpers.

De Oh,Honey! lashes hebben een vintage twist aan het uiteinde van de lashes. Deze geven een funny effect en kan je zowel overdag als ’s avonds gebruiken.

De Katy Perry Lashes zijn verkrijgbaar bij Di voor € 8,50/pakje.

Heb jij al eens valse wimpers gebruikt? Heb je tips voor mij?

(Visited 61 times, 1 visits today)

28 Responses to “Katy Perry Lashes”

Leave a Reply


CommentLuv badge

Welkom!
Image and video hosting by TinyPic Welkom op Nymphette! Hier vind je elke dag een nieuwe update over beauty! Heb je vragen, ideeën? Mail me dan op info@nymphette.be Liefs Marijke
Follow on Bloglovin
 photo MAJH10_zpsukazuipi.jpg
Categorieën