L’Occitane Pivoine Delicate

Dat L’Occitane één van mijn favoriete merken is had je vast al wel door ;-) En toen ik de volgende mooie producten uit de lentecollectie binnenkreeg maakte ik dan ook een sprongetje in de lucht :-) Vandaag meer info over de prachtige Pivoine Delicate Collectie!

De producten hebben allemaal een mooie verpakking. Sommige hebben zelfs roosjes op de verpakking! I like :-)

Eau de Toilette € 39,50 (75ml) 

In de Eau de Toilette Pivoine Delicate gaan de zijdeachtige blaadjes van pioenen en rozen hand in hand met de plantaardige lichtheid van het lelietje-van-dalen. Samen vormen ze een boeket dat een poederachtig spoor achterlaat. Hoofdnoten: een fris boeket van citrusvruchten en witte perzik. Hartnoten: een kostbaar en fijn kantwerk van roos, pioen en lelietjes-van-dalen. Grondnoten: een donzige sluier van witte muskus en lichte houtgeur.   

Het parfum heeft een frisse, vrouwelijk geur. Je ruikt roosjes maar zeker niet alleen roosjes. Ik ben echt grote fan van deze geur. Wat mij betreft, de ideale lente geur!

Poudre Scintillante € 27

Een fijn poeder dat je handig kan verstuiven dankzij het vintage pompverstuivertje. De Poudre Scintillante sublimeert lichaam en haar. Het laat een roze en zilveren schittering achter en maakt de huid fluweelzacht. 

Hét pronkstuk van deze collectie! Check dat leuke pompverstuivertje! So cute! Door te sprayen met dit poeder zorg je voor mooie glansdeeltjes op je huid. Dit poeder staat volgens mij echt prachtig op een mooie zongebruinde huid!

Lip Shine € 13

Deze lipgloss hult de lippen in een lumineuze tint maar is absoluut niet kleverig. Laat subtiele glittertjes  achter op de lippen. 

De lipgloss komt in een mooi kartonnen doosje. Ik kreeg de kleur Rose Pastel, een prachtige roze kleur met shimmers.

De lipgloss voelt heel fijn aan, plakt niet en geeft een prachtige glans aan je lippen.

Lipstick € 16

Lippenstift met een soepele textuur die de lippen in de verf zet met natuurlijke en felle tinten. 

Ook de lipstick zit verpakt in een mooi kartonnen doosje. Ik kreeg de kleur 02, een roze kleur.

De lipstick heeft zo’n mooi hulsje! Het is een roze kleurtje, een  my lips but better kleurtje. De lipstick brengt fijn aan en voelt hydraterend aan op mijn lippen. Deze lipstick geeft ook een mooie glans aan mijn lippen.

Swatches!

Mijn lippen met de lipstick 

Mijn lippen met de lipstick en de lipgloss

Ik ben erg tevreden over al deze producten! Je zal ze zeker zien verschijnen in mijn favorieten ;-)

De Pivoine Delicate collectie ligt vanaf morgen in de L’Occitane winkels! Ga jij iets kopen van deze collectie?

29 Responses to “L’Occitane Pivoine Delicate”

Leave a Reply


4 − = 3

CommentLuv badge