Lush Pasen

Volgend weekend is het Pasen en dat vieren we meestal met lekkere chocolade eieren. Alleen… niet zo goed voor de lijn hé dames.. Daarom is het beter om vanaf nu Pasen te vieren met de heerlijke paasproducten van Lush! Ik testte The Carrot, Fluffy Egg en The Immaculate Eggception uit en vandaag lees je mijn mening.

The Carrot Bubble Bar € 8,95 

Laat je bad vollopen en gebruik het loof om de wortel een paar keer door je badwater te zwaaien, je tovert zo een bad met bubbels tevoorschijn. Hoewel hij dus op een wortel lijkt, ruikt hij er niet naar. De zwarte bessenachtige geur van buchu, gecombineerd met citroen en bergamot vormen een verrassende, tropisch fruitige geur! 

Ik vind deze er zoo leuk uitzien! Om bubbels in je bad te krijgen moet je dus de ‘stengels’ vasthouden en met The Carrot door je badwater gaan. Werkt goed, al krijg je meer bubbels als je hem gewoon onder de kraan houdt. De geur is heel fris, fruitig. Leuk dat je deze meermaals kan gebruiken want ik vind hem erg fijn!

The Immaculate Eggception € 12,95 

Wat een fantastisch nieuwe uitvinding, een verrassingsei voor in je bad. Als je met dit ei schudt hoor je iets rammelen… Wat spannend! Wat zou daar in zitten? Dit badei heeft een nieuwe geur. Opwekkende grapefruit en citroenolie vormt samen met verwarmende vanille een heerlijke geur die verrassend veel weg heeft van chocolade. Vul je bad en geniet ervan, dit ei is goed voor zeker 3 baden, maar als je hem echt wilt laten bruisen doe je hem er helemaal in. 

Dit badei is groot, hij past net in zo’n geel Lush zakje. Met deze kan je dus 2 of zelfs 3 keer in bad gaan.

Zoals je kan zien bestaat deze uit 3 delen. Ik gebruikte 1 kant van het ei en het kleine konijntje. Mijn badwater kreeg een gele kleur en een frisse geur. Ik moet eerlijk zeggen dat deze me toch een beetje teleurstelde. De bruisbal liet ook een gele rand achter op mijn bad die niet zo makkelijk wegging. Jammer…

Fluffy Egg Bath Ballistic € 5,50

Stap samen met Fluffy Egg in bad en zie hoe je badwater mooi roze kleurt en geniet van die heerlijke suikerspinnenzoete geur. (Snowfairy geur!) Dat is toch veel lekkerder dan zo’n chocolade-ei? En uiteraard beter voor je tanden en je gezondheid. 

Dit roze badei is mijn favoriet van de drie! :-) De geur is heerlijk zoet, Snowfairy fans, deze is voor jullie! Mijn badwater krijgt een roze kleur, dat vindt elk meisje/vrouw wel leuk toch? :-) Van dit badje heb ik echt genoten!

Ik heb ook nog een filmpje gemaakt waar jullie goed kunnen zien hoe elke bruisbal reageert als je deze in het water gooit.

Heb jij al een badproduct uit de Lush paascollectie getest?

(Visited 24 times, 1 visits today)

20 Responses to “Lush Pasen”

Leave a Reply


CommentLuv badge

Welkom!
Image and video hosting by TinyPic Welkom op Nymphette! Hier vind je elke dag een nieuwe update over beauty! Heb je vragen, ideeën? Mail me dan op info@nymphette.be Liefs Marijke
Follow on Bloglovin
 photo MAJH10_zpsukazuipi.jpg
Categorieën