Miss Dior Eau Fraîche

Vorig jaar kocht ik de bekende Miss Dior Cherie parfum. Ondertussen behoort die tot mijn favoriete parfums. Maar soms vind ik de geur net iets te zwaar. En voor mijn verjaardag kreeg ik van een persbureau de ‘ Miss Dior Eau Fraîche’ geur toegestuurd. Deze geur is net iets frisser, heerlijk!

De Eau Fraîche is een Eau De Toilette, het Miss Dior Chérie parfum is echt een Eau De Parfum. Daarin zit al het verschil   van de sterkte van de geur.

Het flesje ziet er eigenlijk net hetzelfde uit als dat van de Miss Dior Chérie parfum. Ik vind het echt een mooie verpakking, zo met dat strikje. Staat erg mooi op mijn parfumplankje.

De geur is bloemig, maar toch ruik je ook een beetje citrus. Hij bevat parfumnoten van patchoeli, citrus en jasmijn. Dit is echt de frissere geur van Miss Dior Chérie. Ik vind deze heel lekker ruiken, en hij blijft ook lang hangen!

Deze Miss Dior Eau Fraîche is te koop in de parfumerie voor € 67 (50 ml).

Kennen jullie de Miss Dior Chérie geur al?

(Visited 46 times, 1 visits today)

16 Responses to “Miss Dior Eau Fraîche”

Leave a Reply


CommentLuv badge

Welkom!
Image and video hosting by TinyPic Welkom op Nymphette! Hier vind je elke dag een nieuwe update over beauty! Heb je vragen, ideeën? Mail me dan op info@nymphette.be Liefs Marijke
Follow on Bloglovin
 photo MAJH10_zpsukazuipi.jpg
Categorieën