Backstreet Boys @ Sportpaleis

Vorige week was het pure nostalgie in het Sportpaleis want The Backstreet Boys traden er samen op met New Kids On The Block. Ik ging ernaar toe en na enkele verzoekjes op Twitter een verslagje! :-)

Het concert was eigenlijk een mengeling van liedjes van The Backstreet Boys en New Kids On The Block. Eerlijk gezegd kende ik New Kids On The Block niet zo goed. Het enige liedje dat ik iets of wat kon meezingen was ‘Step by Step’.

De intro was met beide groepen en dan ging het concert verder met afwisselend een liedje van NKOTB en BSB. Na enkele liedjes was het dan ieder zo’n 3 liedjes. Beter, want door dat afwisselen geraakte ik niet echt in de stemming πŸ˜‰

Sexy Move Nick πŸ˜‰Β 

Ik maakte ook enkele filmpjes.. Dus ladies, zet dat geluid maar wat harder en sing along πŸ˜‰

Ik heb echt genoten van het concert, zalig om alle liedjes nog is te horen. En eerlijk, The Backstreet Boys hebben ‘het’ nog steeds. Ze zingen en dansen super, wat niet altijd gezegd kon worden van New Kids On The Block.

Backstreet’s Back Alright!!

Was jij ook fan van de Backstreet Boys? Wie was jouw favoriet?

(Visited 34 times, 1 visits today)

31 Responses to “Backstreet Boys @ Sportpaleis”

Leave a Reply


CommentLuv badge

Welkom!
Image and video hosting by TinyPic Welkom op Nymphette! Hier vind je elke dag een nieuwe update over beauty! Heb je vragen, ideeΓ«n? Mail me dan op info@nymphette.be Liefs Marijke
Follow on Bloglovin
 photo MAJH10_zpsukazuipi.jpg
Categorieën