Bobbi Brown Long Wear Eye Collectie

Als we ’s morgens onze makeup aanbrengen hopen we allemaal dat deze een hele dag goed blijft zitten. De nieuwe collectie van Bobbi Brown heet ‘Long Wear’ en bevat dus make up die long wear is :-) Lees verder voor meer info!

En zoals altijd ziet die promopic er pretty uit! Die ogen, wauw!

Long-Wear Cream Shadow € 25

Deze cream shadows kan je aanbrengen met je vingers of een kwast en blijven zo’n 12u op hun plaats. Speciaal voor deze Long Wear Collectie zijn er 5 nieuwe kleuren: Velvet Plum, Cool Lilac, Black Violet, Smokey Topaz en Berry Noir. Ik wil Cool Lilac, die roze/paarse kleur, so pretty!

Long-WearEye Pencil € 22

Oogpotloodjes die 12u lang blijven zitten? Deze van Bobbi Brown beloven het! Ze zijn ook nog is waterproof. Handig voor deze zomer! Verkrijgbaar in de kleuren Jet, Mahogany, Smoke, Hunter, Black Navy en Black Plum. Ik vind Smoke, de lichtgrijze wel leuk!

Intensifying Long Wear Mascara  € 24

Deze mascara belooft niet alleen longlasting te zijn (tot 16uur!), hij zorgt ook voor verlenging, volume en een mooie krul. Je kan deze trouwens makkelijk verwijderen met alleen maar warm water! Hier ben ik wel benieuwd naar!

Weer een fijne collectie van Bobbi Brown. Ik denk dat het nu toch echt tijd wordt dat ik een tripje naar de winkel in Brussel plan. :-)

Wat vind jij van deze collectie?

(Visited 36 times, 1 visits today)

8 Responses to “Bobbi Brown Long Wear Eye Collectie”

Leave a Reply


CommentLuv badge

Welkom!
Image and video hosting by TinyPic Welkom op Nymphette! Hier vind je elke dag een nieuwe update over beauty! Heb je vragen, ideeën? Mail me dan op info@nymphette.be Liefs Marijke
Follow on Bloglovin
 photo MAJH10_zpsukazuipi.jpg
Categorieën