Review: Dove Beauty Blossom Douchecrème

Eerder kon je hier al een review lezen over de Dove Sensitive Skin Douchecrème lezen. Maar voor de lente/zomer heeft Dove een limited Edition lijn uitgebracht met daarin een douchecrème, een bodymilk en een voedende crème. Ik testte de Beauty Blossom Nourishing Shower Gel uit!

Limited Edition Beauty Blossom Voedende Douchecrème voedt je huid en geeft een verkwikkend gevoel. 

De Beauty Blossom douchecrème heeft een frisse, bloemige geur, maar toch ruik je nog steeds die typische Dove geur. Op de verpakking staat dan wel showergel, ik vind deze toch meer een crème textuur hebben. Ik vind een douchecrème trouwens veel fijner dan een douchegel, veel zachter op je huid. Deze douchecrème reinigt mijn huid op een zachte manier zonder uit te drogen. Ik ben echt fan van de Dove douchecrèmes!

Ingrediënten

Wil je hem ook uittesten? Koop hem dan snel, want hij is limited edition! Te koop bij Kruidvat of je supermarkt voor € 3,49 (250 ml).

Vindt jij de Dove douchecrèmes ook zo fijn?

(Visited 28 times, 1 visits today)

22 Responses to “Review: Dove Beauty Blossom Douchecrème”

Leave a Reply


CommentLuv badge

Welkom!
Image and video hosting by TinyPic Welkom op Nymphette! Hier vind je elke dag een nieuwe update over beauty! Heb je vragen, ideeën? Mail me dan op info@nymphette.be Liefs Marijke
Follow on Bloglovin
 photo MAJH10_zpsukazuipi.jpg
Categorieën