Beverly Hills Formula Tandpasta’s

Onze tanden, we willen ze allemaal zo wit mogelijk. Een goede mondhygiëne is uiteraard erg belangrijk! Een Whitening Tandpasta kan ook helpen om je tanden net iets witter te maken. De hit in Amerika wat betreft witmakende tandpasta’s is Beverly Hills Formula. Ik mocht ze uittesten en vandaag vertel ik jullie of ze ook mijn tanden witter hebben gemaakt.

Om tandplak, vlekken en vuil te verwijderen bevatten tandpasta’s schuurmiddelen. Wat consumenten niet weten, is dat de schurende werking van de meeste tandpasta’s het gebit aantasten en het tandglazuur verdunnen, waardoor de tanden er op termijn juist geler uit gaan zien. Toonaangevend onderzoek wijst aan dat Beverly Hills Total Protection de minst schurende whitening tandpasta is, die tegelijkertijd de veiligste en efficiëntste oplossing biedt voor een natuurlijk wit gebit. 

De Beverly Hills tandpasta’s zijn verkrijgbaar in enkele verschillende varianten, ik kreeg de Sensitive en Total Protection opgestuurd.

De Sensitive variant zit in een witte verpakking. De tandpasta is erg mild, ideaal voor gevoelige tanden. Je merkt inderdaad dat deze tandpasta niet zo ‘schurend’ werkt als sommige andere whitening tandpasta’s.

Ik ben deze tandpasta nu enkele weken aan het gebruiken en merk wel dat mijn tanden een heel klein beetje witter zijn geworden. Verwacht geen whitening effect zoals bij sommige whitening behandelingen, maar je ziet toch wel een beetje verschil.

De Total Protection variant is ongeveer hetzelfde als de Sensitive variant. Ook erg mild en je voelt geen schurend effect.

Beide tandpasta’s hebben een fijne mintsmaak en maken mijn tanden dus ietsje witter. Nogmaals, verwacht niet dat je tanden 3 tinten witter worden na gebruik van deze tandpasta’s.

Maar toch ben ik best tevreden over deze tandpasta’s. Je kan deze Beverly Hills Formula tandpasta’s kopen bij Kruidvat en Di voor € 3,79.

Gebruik jij een whitening tandpasta?

 

(Visited 199 times, 2 visits today)

12 Responses to “Beverly Hills Formula Tandpasta’s”

Leave a Reply


CommentLuv badge

Welkom!
Image and video hosting by TinyPic Welkom op Nymphette! Hier vind je elke dag een nieuwe update over beauty! Heb je vragen, ideeën? Mail me dan op info@nymphette.be Liefs Marijke
Follow on Bloglovin
 photo MAJH10_zpsukazuipi.jpg
Categorieën