Cacharel Scarlett & Loulou parfums

Speciaal voor de zomer brengt Cacharel hun topparfums uit in zomerse verpakkingen. Ik kreeg Scarlett en Loulou, maar ook van Amor Amor, Noa en Anaïs Anaïs zijn speciale zomerse verpakkingen gemaakt.

De parfums zelf zitten in een vrolijke verpakking. I like! Het flesje is ook een prima formaat om mee te nemen in je handtas.

Loulou zit origineel in een blauwe verpakking, speciaal voor deze zomercollectie is de flacon wat opgevrolijkt met bloemetjes. LouLou is een kruidige geur, maar toch nog fris. Hij bevat oa perzik, anijs, bergamot, orchidee, vanille, sandelhout en wortel. Het is een zoete, oosterse geur. Ik vind hem erg lekker ruiken! Hij doet mij een beetje denken aan Jill Sander Sun.

Scarlett zit origineel in een romantische verpakking, beige met bloemmotief. Voor deze collectie hebben ze hem in een rood flesje met bloemetjes gegoten. Scarlett is een sprankelende, energieke geur. Deze bevat oa citrusvruchten, witte musk, peren en sandelhout. Deze geur is heel fris en zoet. Dit is mijn favoriet van de 2!

Deze parfums bevatten 25 ml en kosten je € 25,50 per stuk.

Heb jij een geur van Cacharel in je parfumstash?

(Visited 74 times, 1 visits today)

24 Responses to “Cacharel Scarlett & Loulou parfums”

Leave a Reply


CommentLuv badge

Welkom!
Image and video hosting by TinyPic Welkom op Nymphette! Hier vind je elke dag een nieuwe update over beauty! Heb je vragen, ideeën? Mail me dan op info@nymphette.be Liefs Marijke
Follow on Bloglovin
 photo MAJH10_zpsukazuipi.jpg
Categorieën