Dermalogica Super Sensitive Faceblock SPF30

We hebben vorige week al even kunnen genieten van het mooie weer. We konden onze zonneproducten al even uit de kast nemen. Maar eigenlijk zou je elke dag zonnebescherming moeten gebruiken, zeker op je gezicht! Vandaag vertel ik jullie wat meer over de Super Sensitive Faceblock van Dermalogica.

Een zonbescherming en dagverzorging in één zonder chemische filters voor een gevoelige en geïrriteerde huid. Lavendel, Groene Thee en Zoethout kalmeren irritatie. Tegelijkertijd blokkeren filters op basis van mineralen zoals Titanium dioxide en Zink oxide de UV straling. Bevat geen chemische kleur- en geurstoffen.

Het product zit in een handige verpakking van 50 ml. Het product zelf is licht van textuur en heeft een witte kleur. Eens je het hebt aangebracht merk je natuurlijk niets meer van die witte kleur. Deze faceblock is speciaal voor de gevoelige huidjes en bevat zelfs enkele ingrediënten zoals lavendel en groene thee die je huid gaan kalmeren. De faceblock heeft een lichte textuur en dringt snel in je huid in. Mijn gevoelige huid kan deze faceblock goed verdragen.

Ik ben héél tevreden over deze Super Sensitive Faceblock. Ik gebruik hem nu bijna elke dag na mijn dagcrème. Werkt heel fijn!

Deze Super Sensitive Faceblock met SPF 30 van Dermalogica is te koop op de Dermalogica webshop voor € 50,75. Je hebt trouwens nog heel wat andere zonnebeschermingsproducten van Dermalogica.

Gebruik jij een speciale zonnebescherming voor je gezicht?

 

(Visited 50 times, 1 visits today)

24 Responses to “Dermalogica Super Sensitive Faceblock SPF30”

Leave a Reply


CommentLuv badge

Welkom!
Image and video hosting by TinyPic Welkom op Nymphette! Hier vind je elke dag een nieuwe update over beauty! Heb je vragen, ideeën? Mail me dan op info@nymphette.be Liefs Marijke
Follow on Bloglovin
 photo MAJH10_zpsukazuipi.jpg
Categorieën