MAC Tinted Lip Conditioner Petting Pink

Toen de MAC Hello Kitty collectie in de winkels lag (was jammer genoeg limited edition!) kocht ik mijn eerste Tinted Lip Conditioner. En omdat ik daar heel tevreden over ben , kocht ik ook de kleur ‘Petting Pink’. Deze zit in het vaste assortiment van MAC. Lees verder voor swatches!

De Tinted Lip Conditioner zit verpakt in een wit kartonnen doosje.

Het product zelf zit in een mooi doorzichtig potje met zwart deksel. Het potje bevat 15 ml lipbalsem. Niet zo maar een lipbalsem, een lipbalsem met een kleurtje én een SPF 15.

De lipbalsem smeert goed uit en maakt je lippen zacht. En de geur is ook erg fijn, vanille! Verwacht niet dat deze lipbalsem hele droge lippen zal verzorgen, maar ik gebruik hem het meeste ’s morgens, als ik mijn make up doe.

Petting Pink is een zachtroze kleur die niet zo heel fel is. Voor mij is dit de ideale my lips but better kleur.

De MAC Tinted Lip Conditioners zijn te koop in alle MAC winkels voor €  15.

Heb jij al een MAC Tinted Lip Conditioner in je stash?

(Visited 41 times, 1 visits today)

17 Responses to “MAC Tinted Lip Conditioner Petting Pink”

Leave a Reply


CommentLuv badge

Welkom!
Image and video hosting by TinyPic Welkom op Nymphette! Hier vind je elke dag een nieuwe update over beauty! Heb je vragen, ideeën? Mail me dan op info@nymphette.be Liefs Marijke
Follow on Bloglovin
 photo MAJH10_zpsukazuipi.jpg
Categorieën